BIOS dan Secure Boot u kapatıp dener misin?Merhaba, UEFI Kurulum için usb hazırladım fakat boot menuden UEFI olarak usb yi seçtiğim zaman gelmesi gereken kurulum kısmı yerine farklı birekranla karşılaşıyorum.
BIOS dan Secure Boot u kapatıp dener misin?
Windows kuracaksanız Windows UEFI Mode u seç. Başka bir şey kuracaksan Other OS dene bi.Secure Boot kısmında yalnızca bu seçenekler var
Zaten Windows UEFI seçili fakat ilk fotoğraftaki gibi kalıyor.Windows kuracaksanız Windows UEFI Mode u seç. Başka bir şey kuracaksan Other OS dene bi.
GPT FAT32 olarak yazdırın. NTFS'de bootx64.efi dosyasına yönlendirirken GRUB Bootloader sorun yaşıyor olabilir.Zaten Windows UEFI seçili fakat ilk fotoğraftaki gibi kalıyor.
Yazdırırken RUFUS uygulamasında otomatik olarak NTFS seçiyor ve FAT32 seçeneği gözükmüyor "Dosya sistemi" kısmında.GPT FAT32 olarak yazdırın. NTFS'de bootx64.efi dosyasına yönlendirirken GRUB Bootloader sorun yaşıyor olabilir.
Elinizdeki Windows açılıyor mu?Yazdırırken RUFUS uygulamasında otomatik olarak NTFS seçiyor ve FAT32 seçeneği gözükmüyor "Dosya sistemi" kısmında.
Sistemin uefi destekliyor değil mi ?Merhaba, UEFI Kurulum için usb hazırladım fakat boot menuden UEFI olarak usb yi seçtiğim zaman gelmesi gereken kurulum kısmı yerine farklı birekranla karşılaşıyorum.
SSD de bir sorun vardı açılmıyor siyah ekranda kalıyordu belki sistem dosyasıyla alakalı bir şeyden açılmıyordur diye sadece SSD yi formatlicaktım.Elinizdeki Windows açılıyor mu?
2 yıl önce falan UEFI ile format atmıştım destekliyor.Sistemin uefi destekliyor değil mi ?
Secure Boot açıkmış GRUB'ta yazana göre. Devre dışı bırakır mısınız?SSD de bir sorun vardı açılmıyor siyah ekranda kalıyordu belki sistem dosyasıyla alakalı bir şeyden açılmıyordur diye sadece SSD yi formatlicaktım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
2 yıl önce falan UEFI ile format atmıştım destekliyor.
Secure Boot için enabled disabled seçeneği yokSecure Boot açıkmış GRUB'ta yazana göre. Devre dışı bırakır mısınız?
Bu mesajtaki fotoğrafta görünüyor sadece enabled duruyor disabled yapabilceğim bir seçenek yok.Secure Boot kısmında yalnızca bu seçenekler var