Arama sonuçları: *

1. Yamoima

Bilgisayarı mı garantiye nasıl vereceğim?

Garanti belgelerinde genellikle garanti sürecinin 21 iş gününe kadar sürebileceği yazıyor. Bu da normal 1 ay yapıyor. Bu sebeple 1 ay kadar sürebilir evet. 1717159377 Bütün kutuları götürmenize gerek olduğunu sanmıyorum, kasayı ve faturanızı götürün. Tahminimce yeterli olacaktır. Fakat kendi...
  2. Yamoima

Bilgisayarı mı garantiye nasıl vereceğim?

Faturanız garanti belgesi yerine geçiyordur büyük ihtimalle. Garanti belgesini bulundurmanız şart değil. Hazır sistem olduğu için komple kasayı götürmeniz daha mantıklı olur.
  3. Yamoima

Uygun fiyatlı mouse önerisi ?

SteelSeries veya Logitech bakabilirsiniz. O fiyat aralığında pek fazla ürün çeşidi yok maalesef.
  4. Yamoima

Uygun fiyatlı mouse önerisi ?

Uygun fiyattan kastınız nedir? Belli bir aralık söylemeniz daha iyi olur.
  5. Yamoima

Yeni toplama bilgisayarımda donma ve ekran kararma sorunu

Bozuk dosyalar bulundu ve onarıldı diyor. Sorunun belki çözülmüş olabilir. Diğer arkadaşların da dediği gibi BIOS güncelledikten sonra tekrar bi kontrol etmen iyi olur.
  6. Yamoima

Yeni toplama bilgisayarımda donma ve ekran kararma sorunu

Olay Görüntüleyicisi'ni kontrol edip, CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp "SFC /scannow" komutu ile Windows dosya bütünlüğünü kontrol ettiniz mi?
  7. Yamoima

Razer DeathAdder Essential vs Razer DeathAdder V2 Pro

fena fiyat değil. seni uzun süre götürecek bir mouse olduğunu göz önünde bulundurursan o fiyata alınabilir bence
  8. Yamoima

Razer DeathAdder Essential vs Razer DeathAdder V2 Pro

Sensör olarak V2 Pro çok daha iyi ve güncel bir model. Ayrıca mouse switchleri de daha güncel olabilir. Güzel bir değişiklik olur diye düşünüyorum.
  9. Yamoima

Yeni bilgisayarım 30 saniyede açılıyor.

ASUS ve MSI AM5 anakartlar uzun boot sürelerine sahip. Yapabileceğiniz bir şey yok. Yapımcı firmaların güncelleme yayınlamasını beklemek zorundasınız.
  10. Yamoima

UserBenchmark Testim Bir Sorun varmı

userbenchmark sağlıklı bir test uygulaması değil. 3DMark gibi bir programla yapman daha iyi olur.
  11. Yamoima

UEFI CMS YAPTIM PC EKRAN GELMİYOR

BIOS Flashback atarken sadece CPU güç bağlantısı + 24 pin güç bağlantısının takılı olması gerek diye biliyorum. Diğer tüm her şeyin bağlantısını sökmeniz lazım. Ekran kartı, hdd, ssd, ram vs takılı olmamalı.
  12. Yamoima

VRAM sistem toplamak için nelere dikkat etmeliyim?

AMD ekran kartlarının VRAM miktarları Nvidia'ya kıyasla daha yüksek oluyor. Bu sebeple AMD ekran kartı alman daha mantıklı olur.
  13. Yamoima

Kasadan gelen çınlama sesi.

Bence de coil whine sesi gibi.
  14. Yamoima

RTX 4070 GPU kullanmıyor.

Farkında olmadan fps limit falan koymuş olmayasın?
  15. Yamoima

Isınma sorunu ve sıvı soğutucu takamama

O zaman ya kasa değişmen lazım yada stok fanı değiştirip kaliteli bir hava soğutucu alman lazım
  16. Yamoima

Isınma sorunu ve sıvı soğutucu takamama

Hocam kasanın üstüne 2x120mm fan takabiliyormuşsunuz, sıvı soğutmanın radyatörüyle birlikte takmayı denediniz mi hiç? Eğer yeteri kadar boşluk varsa bence olur gibi
  17. Yamoima

Oyun Esnasında Alınan - No Signal Hatası -

Diğer arkadaşlarında dediği gibi OCCT üzerinden PSU ve ekran kartı testi yapın bencede
  18. Yamoima

set up da eksik bişey varmı almayı düşünüyorumda

alınabilir, arkadaş bütçesine göre karar verir artık
  19. Yamoima

arkadaşın attığı gibi anakart olarak asus rog strix b550-f alabilirsiniz, ram de aynı şekilde 3600mhz cl18 işinizi görür
  20. Yamoima

Hocam sizin işlemciniz de yanlış, AM4 soket işlemci seçmişsiniz fakat anakartınız AM5 soket. Ya anakart değiştireceksiniz yada işlemci ve ram değiştireceksiniz
Top Bottom