Arama sonuçları: *

1. Yavuz KAYIŞ

PC format sonrası açılmıyor

Arkadaşlar eski PC de Gigabyte P3DSL anakart var ve USB üzerinden format atmayı desteklemiyor ... Bende yeni PC den format attım sonrasında geri yerine taktım fakat PC açılıyor bus device listing de takılı kalıyor ne yapabilirim var mı daha önce yaşayan ?
  2. Yavuz KAYIŞ

Çözüldü✓ Ekran kartıma bişeyler oldu

Yok stock 1638191748 MSI afterburner ı kaldırın tamamdır
  3. Yavuz KAYIŞ

Çözüldü✓ Ekran kartıma bişeyler oldu

Arkadaşlar gts 450 dün aynı testi yaptım 15 fps 78 derece oldu bugün 44 derece 5 fps frekanslar sabit 405 mhz dün 810 du sadece içini açıp termal macununu değiştirdim bir sorun yoktu sonra da test ettim ama sabah böyle oldu...
  4. Yavuz KAYIŞ

Mavi ekran hatası cözemedim

Komşum PC verdi eski PC siymiş çalışmıyor dedi sistem açılıyor Windows geliyor siyah ekran mouse geliyor sonra mavi ekran nasıl çözerim Gpu GTX460 Sistemde sıkıntı yok başka kartta olmuyor birtek bunda sistem Q9500 8 GB ram G41 775 pin anakart Gigabyte
  5. Yavuz KAYIŞ

Fanım dönüyor fakat ışıkları yanmıyor

Arkadaşlar Lunatic Albatrtos marka kasa 2.el aldım fanları dönüyor fakat ışıkları yanmıyor kasada kontrolcü yok içinden çıkmıyor ... internetten araştırdım 4 tane fanın moleksini birleştirip güç vermek lazımmış yaptım egzoz fanıdan 2 pinli bir kablo geliyor onuda reset butonuna bağlayıp...
  6. Yavuz KAYIŞ

Fanların ışıkları yanmıyor

rgb kontrolcü alsam çalışır mı
  7. Yavuz KAYIŞ

yok 1632233607 nasıl yani
  8. Yavuz KAYIŞ

sabah 12 den beri
  9. Yavuz KAYIŞ

hayır
  10. Yavuz KAYIŞ

1632233227 reset tuşundan çıkardım
  11. Yavuz KAYIŞ

renkleri oradan değiştiriyormuşuz diyordu
  12. Yavuz KAYIŞ

Yeni kasa aldım 2. elden LUNATİC Albatros herhangi bir fan kontrolcüsü bulunmuyor internetten araştırdım 4 fan var 4 ünü molexle bağlıyorum en arkaya psu dan gelen molexi bağlıyorum egzoz fanından çıkan soketi de reset tuşuna bağladım fakat fanlar dönüyor ışık yok ... yardımcı olursanız...
  13. Yavuz KAYIŞ

Sizi Satın Aldığınıza Pişman Eden Ürünler Var Mı?

2016 Highline Passat 160 HP Lanet olası şanzıman 2 kere sensör hatasımı ne verdi tam bilmiyorum Motor piston kolu kırdı ve bir kere beyini yandı bu araçı. 18.xxx in de aldık şuan 1.3 tce Talismana biniyoruz çok daha sorunsuz bir araç
  14. Yavuz KAYIŞ

Sizi Satın Aldığınıza Pişman Eden Ürünler Var Mı?

Volkswagen Passat 1.4 TSI + DSG şanzıman
  15. Yavuz KAYIŞ

Bilgisayarı Actıgımda Ekran Gelmiyor

Kasayı kontrol kalemi ile kontrol et içini yanarsa sıkıntı vardır
  16. Yavuz KAYIŞ

Bilgisayarı Actıgımda Ekran Gelmiyor

Fişi ters çevir dene topraklamadan
  17. Yavuz KAYIŞ

Monitörde Bir Şeritin Gidip Gelme Sorunu

Kanka torrenten bir şey olamaz da kablo yeni diye sıkıntı olmaz diye bir şey yok
  18. Yavuz KAYIŞ

Monitörde Bir Şeritin Gidip Gelme Sorunu

Kabloda sıkıntı vardır
  19. Yavuz KAYIŞ

HDMI görüntü aktarım sorunu

Arkadaşlar ekran kartım (GTS 450) nde 2 dvi birde hdmı mini var ben buna pes 2021 yükledim Kaldırıyor fakat hdmı ile televizyona bağlayınca okumuyor dönüştürücü çalışıyor hdmı kablosu çalışıyor ama neden olmuyor @Emir Aydın @Mehmet Yılmaz ve
Top Bottom