Neler Yeni

Bilgisayarı Actıgımda Ekran Gelmiyor

Eternity

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Doğukan Öz
Iyi aksamlar arkadaşlar. Cuma gunu gece 2 3 gibi bilgisayarı kapattım herhangi bir sorun yoktu ertesi gün actığımda ise ekran gelmedi bazen windowsun acılmasına yakın loading ekranında ekran gidiyor. Gpu dan kaynaklıdır diye düsundum fakat anakartın hdm bagladıgımda ordan da görüntü alamadım sorun nedir sizce? Not: mining ve oc yapmadım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Emre
Dostum mobildeyim sistemini yazabilir misin

Eternity

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Doğukan Öz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
tabii ki r5 3600 rx 580 msi tomahawk 450 500w zalman psu

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Melik Fırat Erdoğan
kasa ve monitorun fişleri 3-4-5 li prize mi bağlı

Eternity

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Doğukan Öz

Yıldırım Beyazid

80+ Bronze
Bunu düşündum ve tv ye bagladım ayni sorunu aldım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yaklaşık 3 4 hafta kullandım
çalışıyorsa görüntü gelmiyorsa kablolarda sıkıntı olabilir veya ekran kartı yerinden oynamış oalbilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Emre
Iyi aksamlar arkadaşlar. Cuma gunu gece 2 3 gibi bilgisayarı kapattım herhangi bir sorun yoktu ertesi gün actığımda ise ekran gelmedi bazen windowsun acılmasına yakın loading ekranında ekran gidiyor. Gpu dan kaynaklıdır diye düsundum fakat anakartın hdm bagladıgımda ordan da görüntü alamadım sorun nedir sizce? Not: mining ve oc yapmadım.
Anakartın markasi ne hocam

Eternity

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Doğukan Öz

Yıldırım Beyazid

80+ Bronze
20 defa denediysem 2 sinde ekran geldi ve amd surucusunu guncelledim bir umut sonra yine aynı sonuçla karsılastım ekran kartını sokup taktım aynı sıkintı devam ediyor

Msi
ekran kartını nereden aldınız arızalanmış olabilir veya ekran çipi arızalı olabilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Emre
20 defa denediysem 2 sinde ekran geldi ve amd surucusunu guncelledim bir umut sonra yine aynı sonuçla karsılastım ekran kartını sokup taktım aynı sıkintı devam ediyor

Msi
Anakartında debug ledleri mevcut, görüntü hiç gelmiyorsa arıza ledlerine bak sag üste olurlar. Hangisi yanıyor hepsinin bir anlamı mevcut

Anakartında debug ledleri mevcut, görüntü hiç gelmiyorsa arıza ledlerine bak sag üste olurlar. Hangisi yanıyor hepsinin bir anlamı mevcut
Ram sorunu gibi görünüyor ama dedigim ledlere bakabilir misin?

Eternity

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Doğukan Öz

Ram sorunu gibi görünüyor ama dedigim ledlere bakabilir misin?
Ledlerin hicbirisinde yanma yok

ekran kartını nereden aldınız arızalanmış olabilir veya ekran çipi arızalı olabilir
Vatandan aldım henüz 9 10 ay oldu yeni bir ekran kartı mining veya oc de yapmadım durduk yere olabilme ihtimali var mi ki

Yavuz KAYIŞ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
Yavuz KAYIŞ
Fişi ters çevir dene topraklamadan

Top Bottom