Arama sonuçları: *

1. YavuzZX

Arızalı anakart yıkanır mi

Cifle üzerindeki mikroçipleri falan sıyır knk boş beleş iş zaten...
  2. YavuzZX

pc kendi kendine interneti kesiyor

yenisini alsam çözülür mü sorun
  3. YavuzZX

pc kendi kendine interneti kesiyor

arkadaşlar kendi kendine bağlı olduğu wifiden ayrılıyor ve otomatik olarak bağlan seçeneğini işaretleyince internet yok,güvenli diyor ama sadece bağlan tuşuna bastığımda bağlanıyor maksimum yarım saat bağlı kalıyor sonra tekrar çıkıyor nasıl düzeltebilirim
  4. YavuzZX

MİLATTAN ÖNCE KALMA PC NASIL CANLANDIRIRIM

ben her şey için rahat yetsin 30fps üzeri oyun oyanayayım diyorsan bilgisayarı değiştirmelisin upgrade ile olmaz. temeli sağlam olmayan yere inşa edilen sağlam bina gibi düşün
  5. YavuzZX

Pc gun boyu acik kalisa

nasıl yani?! 1624314126
  6. YavuzZX

siyah ekran sorunu :/

%90 dönüştürücüden kaynaklı. dönüştürücünüzü değiştirin veya en sağlıklısı kampanyalı veya ikinci elden bir monitör bulmak
  7. YavuzZX

Epic Games ve Gta 5 Açılmıyor

ya cidden 40 yılın başı canım gta online çekti. beleş dc nitroyu vericeğiniz zamana
  8. YavuzZX

tamam teşekkürler
  9. YavuzZX

Arkadaşlar epic games'e tıkladığımda yükleme ekranında kalıyor. Gta 5 e tıkladığımda ise hiçbir tepki olmuyor epic gamese tıkladığmda görev yöneticisinde epic games görünürken gta5e tıkladığımda görev yöneticisinde bile görünmüyor. 2 kere restartladım sonuç değişmedi. diğer uygulamaları açıyor...
  10. YavuzZX

EKRANA GÖRÜNTÜ GELMİYOR

ramlerden görüntü almak mı :D yok öyle bir şey. Dahili grafik birimin yoksa ve ekran kartın da yoksa sistemine görüntü gelmemesi çok doğal
  11. YavuzZX

Bilgisayarımı Bozmam Lazım

ben bunu yazarken onu görmemiştim ama yine de çalışıp almak daha doğru bizim de durumumuz var ancak babanın holdingi yoksa yoksulluk sınırının 7 bin lira olduğu bu ülkede keyfin için ailenin çalışarak kazandığı parayı harcamak sıkıntılı bir durum (şimdi keyfin için yazdığım için linç geliyor :D )
  12. YavuzZX

Bilgisayarımı Bozmam Lazım

biz şimdi şakayla karışık burada yorumlar yapıyoruz ancak belki ellerinde bilgisayara ayıracak paraları olmayabilir yetişkin insanlar sürekli birşeyinkendilerine hatırlatılmasından sıkılıp yapamayacakları sözler verebilirler. ben bilgisayarımı 1 yıl çalışıp aldım ailen almıyorsa bir sebebi...
  13. YavuzZX

Sistemimdeki kablolamayı nasıl düzeltirim

Arkadaşlar kablolamayı ben yapmadım babamın bir arkadaşı ben bu işlerden çok iyi anlarım deyince verdim o yaptı geçen kasanın arka kapağını açtım bir baktım. adam düzgün olsun diye uğraşmamış bile herşeyi çalışacağı yere takmış kasanın arka kapağı kablodan kapanmıyor neredeyse. aşşağı tarafta...
  14. YavuzZX

(Yardım) Yeni toplanan pc açılıp kapanıyor

tamam da sistem ddr4 ekran kartın DDR 2 bir uyumsuzluk oluşuyor olabilir
  15. YavuzZX

8400gs ddr2 değil mi
  16. YavuzZX

hangi parçayı değiştirdin
  17. YavuzZX

Radeon Software Ayarları Önerebilir Misiniz

Arkadaşlar bu akşam anlamadığım bir şekilde radeon software varsayılan ayarlarına döndürüldü diye bir bildirim aldım. ve renkler falan patates oldu. haliyle eski ayarlarımı da hatırlamıyorum. Sistemindeki görüntüden memnun olan arkadaşlar radeon softwareden Renk Sıcaklığı,Parlaklık,Ton,Kontrast...
  18. YavuzZX

Bugün bilgisayarıma çok garip şeyler oluyor

düzelmedi:( 1618801826 bigisayarı restartladım ses işi düzeldi ama görüntü çok kötü şimdi de WTFFFFF
  19. YavuzZX

şunu da söyleyeyim ses denetim masasında amd high defination audio takılı değil diyor
  20. YavuzZX

nereden yapılıyor ve ses girişleri çıkışlarında realtek r audio yazıyor
Top Bottom