Neler Yeni

EKRANA GÖRÜNTÜ GELMİYOR

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Yusuf Yazlık
Arkadaşlar ekran kartı 1 ay sonra yurt dışında gelicek o zamana kadar bekliyeceğim fakat şuan görüntü alamıyorum
Ryzen 5 3600
B450m s2h gigabyte
16gb 3200mhz ram
Bu işlemcide dahili grafik kartı yok fakat arkadaş bana dedi benimkinde de yok dedi ben ramlerden aldım görüntüyle dedi fakat ben sistemi kurdum gönrüntü gelmedi

Not:cpu beslemesi 8pin istiyor güç kaynağı alasıya kadar diğer forumlara baktım 4 pin takarsan çalışır ama oyuna girersen yüksek ihtimal olmaz dediler ben sadece görüntü almak istiyorum sorun güç kaynağı 4 pin taktığım için olabilirim mi?

YavuzZX

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Yavuz Balıkçıoğlu
ramlerden görüntü almak mı :D yok öyle bir şey. Dahili grafik birimin yoksa ve ekran kartın da yoksa sistemine görüntü gelmemesi çok doğal

akıllıvelet

80+ Bronze
Ramlerden görüntü almak😂😂🤣🤣🤣🤣😭😭😭😵

mrramen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Atahn Küçükçayır
RAM'lerden görüntü almak cidden komikmiş. Onun söylemeye çalıştığı şu; işlemci grafik birimlerinde VRAM için RAM'den pay ayırıyor. Onu söylemeye çalışmış. Görüntü gelmemesi gayet normal. Siz GPU alana kadar görüntü alamayacaksınız. Bu söylediğimi ona da açıkla, RAM'den görüntü almak diye bir şey yok.

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
Arkadaşlar ekran kartı 1 ay sonra yurt dışında gelicek o zamana kadar bekliyeceğim fakat şuan görüntü alamıyorum
Ryzen 5 3600
B450m s2h gigabyte
16gb 3200mhz ram
Bu işlemcide dahili grafik kartı yok fakat arkadaş bana dedi benimkinde de yok dedi ben ramlerden aldım görüntüyle dedi fakat ben sistemi kurdum gönrüntü gelmedi

Not:cpu beslemesi 8pin istiyor güç kaynağı alasıya kadar diğer forumlara baktım 4 pin takarsan çalışır ama oyuna girersen yüksek ihtimal olmaz dediler ben sadece görüntü almak istiyorum sorun güç kaynağı 4 pin taktığım için olabilirim mi?
normaldir gelmemesi bekleyemem dersen idarelik 50 60 tl ye ekran kartı alabilirsin anca görüntü verir ama oyun oynatmaz

Top Bottom