Neler Yeni

siyah ekran sorunu :/

Reaksiyon skoru
0
merhaba yeni bir bilgisayar aldım daha bi kaç ay oldu ama oyun oynarken video izlerken siyah ekran geliyor ve 1-2 sn sonra gidiyor video da ekranın gittiği yere geri çekiyorum yine ekran gidiyor sizce monitördenmi (eski ) yoksa pc den mi ? :/

merhaba yeni bir bilgisayar aldım daha bi kaç ay oldu ama oyun oynarken video izlerken siyah ekran geliyor ve 1-2 sn sonra gidiyor video da ekranın gittiği yere geri çekiyorum yine ekran gidiyor sizce monitördenmi (eski ) yoksa pc den mi ? :/
Öncelikle kablolarına iyice bak hdmi kullanıyorsan farklı bir hdmi ile dene. Eğer hala sorun devam ediyorsa ekranı geri gönderip sorununu ilete bilirsin.

Ekran kartına hangi kablo ile bağlıyorsun bilmiyorum ama farklı bir kablo ile denemeni tavsiye ederim. Kabloda sorun olabilir. Ekran modelinide yazarmısın?

dönüştürücü kullanıyorum eski derken monitörüm çok eski
%90 dönüştürücüden kaynaklı. dönüştürücünüzü değiştirin veya en sağlıklısı kampanyalı veya ikinci elden bir monitör bulmak

dönüştürücü kullanıyorum eski derken monitörüm çok eski
%90 dönüştürücüden kaynaklı. dönüştürücünüzü değiştirin veya en sağlıklısı kampanyalı veya ikinci elden bir monitör bulmak
Arkadaşın da dediği gibi dönüştürücü den kaynaklı olmalı.. Dönüştürücüler tam iletken olmaya biliyor ve de bozula biliyorlar bire bir hdmı ile ekran kasa bağlantısı olmadığı için. Ve yine arkadaşın dediği gibi bütçeniz varsa çok iyi fırsat ürünleri var hele amazonun indirim günü başladı kaçırmayın derim.

Geri