Ekran kartını çıkartıp varsa kutusuna koy. Yoksa güzelce baloncuklu poşete sar ve bi kutuya koy. Arabayla taşıyacaksan kasayı bagaja ya da arka koltukta yere koy. Otobüslee taşıyacaksan kasayı da baloncuklu poşete koy ve koliye koy. Sonra otobüs bagajında üstüne bir şey konmayacak ya da...
Hiç denemedim ama destansı ayarlarda daha sık oluyordu. Fakat ben sistemi yüksek grafiklerde oynamak için topladım. Yüksek ayarda sorun çıkartıyorsa direkt atayım pc'yi :D
Ekran kartını kontrol etmiştim fanlar çalışıyor ve hepsi göz kararı aynı hızda. Kasada sadece ha ha akışı için 6 fan var. 3 önde 2 üstte ve 1 arkada. Öndekiler giriş üst ve arka egzoz fanı.
Fortnite oynarken önce ekran donuyor ama çevre seslerini anşık duyabiliyorum. Yaklaşık 10 saniye sonra ekran simsiyah oluyor ve son duyduğum 0.5 saniye hızlı bir şekilde tekrar etmeye başlıyor. Kasa çalışıyor ışıklar falan yanıyor ama ekranda herhangi bir düzelme olmuyor. Ekran karardıktan sonra...
Farklı bir ekrana bağlayıp dene. Sorun devam ederse kabloyu değiştir. Hala devam ediyorsa ekran kartını çıkarıp tak, kasaya vur, kapatıp aç, üfle. Türk taktiklerini kullan.