Arama sonuçları: *

1. Yavuzhan

Kasa için wifi adaptör önerisi

Telefonun çok ısınmasına sebep oluyor. Denendi.
  2. Yavuzhan

Kasa için wifi adaptör önerisi

TP-Link WN8200ND. Bugün bununla ilgili cevapladığım 3.konu. Kesinlikle bunu al.
  3. Yavuzhan

AMD driver çökmesi rx590

Up destek olayım :D
  4. Yavuzhan

AMD driver çökmesi rx590

Ben de RX590 kullanıyorum. Radeon programı driveri güncelleyemedi. Radeon u silip tekrar son sürümü indirdim.
  5. Yavuzhan

CS:GO Sunucularında Sorun Mu Var?

Görseldeki gibi eşleşme süreleri 18 dk oldu. Sebebi nedir?
  6. Yavuzhan

Masa üstü bilgisayar taşıması.

Kargoya da verebilirsin. 1587125842 Hacim ve ağırlığa göre değişir.
  7. Yavuzhan

Masa üstü bilgisayar taşıması.

Ekran kartını çıkartıp varsa kutusuna koy. Yoksa güzelce baloncuklu poşete sar ve bi kutuya koy. Arabayla taşıyacaksan kasayı bagaja ya da arka koltukta yere koy. Otobüslee taşıyacaksan kasayı da baloncuklu poşete koy ve koliye koy. Sonra otobüs bagajında üstüne bir şey konmayacak ya da...
  8. Yavuzhan

Bilgisayarım Fortnite Oynarken Aniden Kapanıyor

Hiç denemedim ama destansı ayarlarda daha sık oluyordu. Fakat ben sistemi yüksek grafiklerde oynamak için topladım. Yüksek ayarda sorun çıkartıyorsa direkt atayım pc'yi :D
  9. Yavuzhan

Bilgisayarı yeni topladım, cpu debug kırmızı yanıyor

Farklı işlemci deneme anakart sorunluysa diğer işlemci de hasar görebilir.
  10. Yavuzhan

Farklı anakartta dene. Eğer sorun çıkmaz ise anakart hasarlı veya hatalı olabilir.
  11. Yavuzhan

İşlemcinin soket tipi ile anakartınki uyumlu mu?
  12. Yavuzhan

PSU kontrolünü nasıl yapabilirim. Bir de CS:GO, WWZ ve Assassin's Creed Odyssey de sorun olmuyor sadece Fortnitede.
  13. Yavuzhan

Bu sorun yaklaşık 3 aydır var ve 3 ayda oyunu hem silip baştan yükledim hem de 2-3 kere dosya doğruladım.
  14. Yavuzhan

Ekran kartını kontrol etmiştim fanlar çalışıyor ve hepsi göz kararı aynı hızda. Kasada sadece ha ha akışı için 6 fan var. 3 önde 2 üstte ve 1 arkada. Öndekiler giriş üst ve arka egzoz fanı.
  15. Yavuzhan

Fortnite oynarken önce ekran donuyor ama çevre seslerini anşık duyabiliyorum. Yaklaşık 10 saniye sonra ekran simsiyah oluyor ve son duyduğum 0.5 saniye hızlı bir şekilde tekrar etmeye başlıyor. Kasa çalışıyor ışıklar falan yanıyor ama ekranda herhangi bir düzelme olmuyor. Ekran karardıktan sonra...
  16. Yavuzhan

Görüntü yok

Ekran kartı modelin nedir?
  17. Yavuzhan

Görüntü yok

Farklı bir ekrana bağlayıp dene. Sorun devam ederse kabloyu değiştir. Hala devam ediyorsa ekran kartını çıkarıp tak, kasaya vur, kapatıp aç, üfle. Türk taktiklerini kullan.
Top Bottom