Neler Yeni

Masa üstü bilgisayar taşıması.

h.basri.s

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
HASAN BASRİ SOYLU
Benim Manisa da bir masa üstü bilgisayarım var ve bunu Amasya ya nasıl getirebilirim bilmiyorum fikir ve önerileriniz var mı ?

Waxen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Hüseyin Levent
Twitter
None
Facebook
None
İyice sarıp sarmalayıp kargoyla gönderebilirsiniz.

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,004
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
Ekran kartını kasadan sök ve başka bir kutuya koy. Kasayı da ayrı bir kutuya koy. Ekran kartı takılıyken taşımaya çalışma, ekran kartı kasada çok sağlam durmaz, en ufak sarsıntıda zarar görebilir.
Sonra bir kargo şirketi ile ulaştırılabilir.

Yavuzhan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Yavuzhan KILIÇ
Benim Manisa da bir masa üstü bilgisayarım var ve bunu Amasya ya nasıl getirebilirim bilmiyorum fikir ve önerileriniz var mı ?
Ekran kartını çıkartıp varsa kutusuna koy. Yoksa güzelce baloncuklu poşete sar ve bi kutuya koy. Arabayla taşıyacaksan kasayı bagaja ya da arka koltukta yere koy. Otobüslee taşıyacaksan kasayı da baloncuklu poşete koy ve koliye koy. Sonra otobüs bagajında üstüne bir şey konmayacak ya da düşmeyecek bir yere yatay koy. Ve son olarak da bol bol dua et.

ventioNN

80+ Platinum
Tüm parçaları ayrı birer küçük kutuya koyuk, kasayı da ayrı kasaya koyup kargolayın.

Yavuzhan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Yavuzhan KILIÇ
Ekran kartını çıkartıp varsa kutusuna koy. Yoksa güzelce baloncuklu poşete sar ve bi kutuya koy. Arabayla taşıyacaksan kasayı bagaja ya da arka koltukta yere koy. Otobüslee taşıyacaksan kasayı da baloncuklu poşete koy ve koliye koy. Sonra otobüs bagajında üstüne bir şey konmayacak ya da düşmeyecek bir yere yatay koy. Ve son olarak da bol bol dua et.
Kargoya da verebilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

tahmini ne kadar tutar bilginiz varmı
Hacim ve ağırlığa göre değişir.

Top Bottom