Kabloyu kontrol edin. sistem çalışıyorsaDaha 1 Saat Önce görüntü veren Bilgisayarım şuanda görüntü vermiyor
Ekran kartı , ramler herşeyi kontrol ettim ama nafile yardımcı olabilecek birileri var mı acaba
her şey tamam hocam kablolar ekran kartı ramler heryeri kontrol ettim , amma ve lakin nafile öldü galiba garibimKabloyu kontrol edin. sistem çalışıyorsa
İnanki Hepsini Denedim Birazdan Roket Atmayı planlıyorum ?Farklı bir ekrana bağlayıp dene. Sorun devam ederse kabloyu değiştir. Hala devam ediyorsa ekran kartını çıkarıp tak, kasaya vur, kapatıp aç, üfle. Türk taktiklerini kullan.
Ramı sök tak sistemi baştan kurmayı dene.İnanki Hepsini Denedim Birazdan Roket Atmayı planlıyorum ?
Ramleri söküp taktım sorun devam ediyor tahminimce ekran kartıyla alakalı bir sıkıntıRamı sök tak sistemi baştan kurmayı dene.
Hocam ekran kartını söktüğüm zaman görüntü geliyor sorun ekran kartında büyük ihtimalleBios pilini ramleri güç kablolarını söküp komple statik elektriği boşalt 10-15 dakika öyle kalsın. Sonrasında sistemi tekrar kurup çalıştırmayı dene
Zotac 9600GTEkran kartı modelin nedir?