Arama sonuçları: *

1. Ybeyaz

PC donup kalıyor kendini resetliyor ne yapmam gerek?

Windows kurulum dosyaları zarar görmüş olabilir. Yeni Windows kurulum dosyasını USB üzerinden pcye bağlayarak BİOS üzerinden tekrar formatlayın
  2. Ybeyaz

Dell g16 7630 CPU dar boğaz sorunu

Sıcaklık?
  3. Ybeyaz

windowsu nasıl etkinleştiririm

Eğer retail key olanı alırsan keyi taşıyabilirsin fakat aynı anda birden fazla Windowsta kullanamazsın
  4. Ybeyaz

Hocam Windows key satan siteler var. saglamlisans.com vs gibi. 100-150 TL civarına Windows key satıyorlar. alıyorsun orjinal olarak kullanıyorsun.
  5. Ybeyaz

OEM key al geç
  6. Ybeyaz

Çözüldü✓ ekranım böyle kaldı bar falan gözükmüyor dosyalar açılmıyor

Sevindim hocam. Geçmiş olsun 🙂
  7. Ybeyaz

Çözüldü✓ ekranım böyle kaldı bar falan gözükmüyor dosyalar açılmıyor

Disk kullanım yüzdelerini hiç takip ettin mi hocam bir değişim var mı? Disk sağlığında bir problem olabilir mi? Bu durum yaşandığı sırada disk kullanımını görme şansın var mı?
  8. Ybeyaz

bilgisayarım kapandı açılmıyor

Olur tabii ki. Mutlaka vardır elinde bir sistem. 5 dakikada deneyecektir. Ücret dahi alacağını sanmıyorum.
  9. Ybeyaz

Hocam yaşadığınız yerde bir bilişimci vardır muhakkak. Yarın yanına götürüp elindeki herhangi bir sistemde denemesini isteyin. Hem sorunun büyük bir kısmı çözülecek hem de tespit doğru ise ve kartın garantisi vs varsa bir an önce göndermiş olacaksınız.
  10. Ybeyaz

Yanlış hatırlamıyorsam diğer konuda yüksek sıcaklıklardan bahsetmişti. Sorun bu olabilir. Ekran kartını başka bir sistemde denemek kesin çözüm gibi görünüyor
  11. Ybeyaz

tabii ki
  12. Ybeyaz

Açmaya çalıştığında herhangi bir ışık görüyor musun anakart üzerinde. Yoksa elektrik geldiğine dair hiçbir belirti yok mu?
  13. Ybeyaz

Bilgisayarın bütün bağlantılarını sök. Güç kablosunu çıkar. Açma tuşuna 60 saniye basılı tut. Ardından çalıştır.
  14. Ybeyaz

Statik elektrik birikimi gibi görünüyor.
  15. Ybeyaz

BU GECE kuzenime sistem alacağız ne önerirsiniz?

R5 5600 ile 3060Tİ seçin. Arkanıza yaslanın keyfinize bakın.
  16. Ybeyaz

R5 5560 + RX 6700 XT 2K WQHD'de darboğaz yapar mı?

Yeterli hocam. Herhangi bir problem yaşamazsın. Yüzde birlik farklar sebebiyle canınızı sıkmayın. Çoğu kağıt üstünde görünen farklardır.
  17. Ybeyaz

R5 5560 + RX 6700 XT 2K WQHD'de darboğaz yapar mı?

Genel olarak, R5 5600 ve Sapphire RX 6700 XT 12 GB darboğaz yapmaz. R5 5600, 6 çekirdek ve 12 iş parçacığına sahip bir işlemcidir. Sapphire RX 6700 XT 12 GB ise 2560 CUDA çekirdeğine sahip bir ekran kartıdır. Bu, R5 5600'ün Sapphire RX 6700 XT 12 GB'nin üretebileceği grafik verilerini işlemek...
  18. Ybeyaz

Çözüldü✓ Görev Yöneticisindeki "Telefon Bağlantısı" İsimli Program Nedir ?

Bir Microsoft programı. Ben kullanıyorum çok da işlevli bana göre. WİFİ üzerinden telefonunu bilgisayara eşliyor. Her türlü mesaj fotoğraf ve aramalara anlık olarak pc üzerinden erişebiliyorsun. Zararlı bir şey değil. İstersen kaldırabilirsin de.
  19. Ybeyaz

LAPTOP BATARYASI NASIL KULLANILMALI?

Teşekkür ederim hocam prize devam öyleyse :)
  20. Ybeyaz

LAPTOP BATARYASI NASIL KULLANILMALI?

Evet sevgili forumcular... Gömülü bataryası olan bir laptop nasıl kullanılırsa batarya ömrü en uzun olur? 1) Sürekli prize takılı halde kullanıp haftada bir deşarj yaparak kullanmak, 2) Prize takıp şarj edip, şarjı bitene kadar kullanıp daha sonra bu döngüyü tekrarlayarak kullanmak. Batarya...
Top Bottom