Arama sonuçları: *

1. Yumuklu Sucurta

Windows 11 kurmalı mıyım

Neden kardeş 1698257516 Kullanmaya hazır sanırım var :trpeepo:
  2. Yumuklu Sucurta

Windows 11 kurmalı mıyım

Var mı yok mu bilmiyorum,nasıl anlaşılır?
  3. Yumuklu Sucurta

Windows 11 kurmalı mıyım

Max oynadığım oyun Valorant.Gecikme değeri gibi şeylerin kötü olmamasını isterim. 1698257260 Neden o zaman 10 yerine 11 öneriyorlar?
  4. Yumuklu Sucurta

Windows 11 kurmalı mıyım

Performans kaybı gibi şeylerin doğruluk payı var mı sizce?
  5. Yumuklu Sucurta

Windows 11 kurmalı mıyım

Arkadaşlar depremden sonra PC'yi ilk defa açıyorum.Format atacağım ama bu sisteme W10 mu W11 mi kurmalıyım?
  6. Yumuklu Sucurta

rtx 3050 - i5 11400h valorant düşük fps (laptop)

işlemci bazlı oyun ama 11400h 100fps'den biraz daha fazla veremliydi diye düşünüyorum,ayrıca ram yetersiz kalıyor gibi bir 8 daha eklersen fps'in daha da fazla olacak
  7. Yumuklu Sucurta

Asus ROG Strix G513ıh-hn002 laptop bir anda fps'im yerlere düştü

Hayır fpsnin düşütüğünü söylemişsin bir de öyle dene derim,ayrıca bende de arada bir bahsettiğin şey oluyor ama çok nadir oyun içinde denk gelmiştim.My asus uygulamasından güncelleştirmeleri denetle ve özellikle chipset ve bios tarzı şeyleri güncel tut derim :)
  8. Yumuklu Sucurta

Asus ROG Strix G513ıh-hn002 laptop bir anda fps'im yerlere düştü

Turbo modda çalıştr ve laptoptan çözünürlük düşürdüğünde bil fpsye etki ediyor ben 1270xbilmem kaç oynuyorum ortalama 120-170 fps alıyorum oyunun ortasında
  9. Yumuklu Sucurta

VALORANT DA 150 FPS NORMALMİ? (RX6600XT VE RYZEN5 5600G)

işlemcin güzel bir işlemci valorant ekran kartından ziyade işlemci ve ram istiyor hatta ekran kartının valorantta fps üzerine çok çok az bir önemi var buyrun örneği ; -Aynı ekran kartı farklı işemcilerle fpsin değişimi :) 1638795423 RYZEN5 5600G'nin tekli çekirdek gücüne ve ramlerine bakıyor...
  10. Yumuklu Sucurta

ASUS TUF Gaming B550 PLUS Wi-Fi mikrofon çalışmıyor

Sanırım ayırıcı olmadan sadece birini kullanabiliyorsun..
  11. Yumuklu Sucurta

Valorant da FPS yi en çok etkileyen parça

İşlemci oyunu olduğundan dolayı en büyük faktör işlemci olacaktır
  12. Yumuklu Sucurta

RTX 2070 super için işlemci önerisi

Yayın konusunda emin değilim ama bütçen var ise tekli çekirdek canavarı olan r5 5600x öneririm zaten 3600x ile hemen hemen aynı fiyattalar ve daha güçlü bir işlemci.Dün indirimde 2599TL ye düşmüştü sanırım.
  13. Yumuklu Sucurta

Sizi Satın Aldığınıza Pişman Eden Ürünler Var Mı?

MSİ MAG241CV moniötrümü aldığıma çok pişmanım.Işık sızması oldukça fazla ve bi hayli ghosting mevcut.Aldığıma çok pişmanım.
  14. Yumuklu Sucurta

2K da FHD den daha fazla fps almak

Bence 6/6 lık bir işlemci için normal kabul edilebilir
  15. Yumuklu Sucurta

Ekran kartı sürücüsü çöktü! RTX 2060.

Aynı sorunu zaman zaman Valorantta bende yaşıyorum.En son dün yaşadım.
  16. Yumuklu Sucurta

B450M S2H, Win 10 64 Bit için hangi ses sürücüsünü kurmalıyım?

Sanırım en üstteki bir update gibi bir şey boyutundan anlıyacağınız üzere 17.2MB,en alttaki ise 116.7MB
  17. Yumuklu Sucurta

Arkadaşlar işlemcinin kullanımını düşürüp ekran kartının kullanımını nasıl yükseltebilirim?

Oynadığın oyunlarda grafik kalitesini en yükseğe alarak deniyebilirsin
  18. Yumuklu Sucurta

Sağlam Sattığım Sistemi Arızalı Olarak İade Alıyorum

Paniklemene gerek yok.En kötü telefonlarını açma olur biter eğer sen sattığın sisteminin arkasındaysan.Sistemini sağlam verdikten sonra bozuk iade kesinlikle kabul etme !
  19. Yumuklu Sucurta

Bilgisayarım sürekli resetleniyor

Ama driver yükledikten sonra olmaya başladı demişsiniz,bence yanlış driver yükleme olasılığınız olabilir mi hocam ?
Top Bottom