Neler Yeni

Bilgisayarım sürekli resetleniyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Serkan Gündoğdu
Arkadaşlar herkese merhaba,
Bilgisayarımın anakart driverının yükledikten sonra sürekli kendini reslemeye başladı resleme süresi sürekli düşüşe geçti şimdi yarım saniyede bir resetliyor kendini.Bilgisayar driverı yüklerken ilk yarım saatte furmark testi yapmıştım.Sıcaklık değerleri iyiydi.Sizce sorun ne olabilir.
Bilgisayarım:
i5 10400f
b460ma pro
Rx 580 8gb ekran kartı (İkinci El)
8x2 Apacer panther 3000mhz
fsp hydro 600w 80+ psu (İkinci El) (Garantili).
Bilgisayarı yakınımdaki bir bilgisayarcıya götürdüğümde sorunun anakartta olduğunu söyledi.Anakart ram ve işlemciyi incehesaptan almıştım sizce hepsini birlikte mi göndermeliyim yoksa sadece anakartı mı?

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,525
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
anakartı garantiye gönderin.

Yumuklu Sucurta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
Alper
Arkadaşlar herkese merhaba,
Bilgisayarımın anakart driverının yükledikten sonra sürekli kendini reslemeye başladı resleme süresi sürekli düşüşe geçti şimdi yarım saniyede bir resetliyor kendini.Bilgisayar driverı yüklerken ilk yarım saatte furmark testi yapmıştım.Sıcaklık değerleri iyiydi.Sizce sorun ne olabilir.
Bilgisayarım:
i5 10400f
b460ma pro
Rx 580 8gb ekran kartı (İkinci El)
8x2 Apacer panther 3000mhz
fsp hydro 600w 80+ psu (İkinci El) (Garantili).
Bilgisayarı yakınımdaki bir bilgisayarcıya götürdüğümde sorunun anakartta olduğunu söyledi.Anakart ram ve işlemciyi incehesaptan almıştım sizce hepsini birlikte mi göndermeliyim yoksa sadece anakartı mı?
Ama driver yükledikten sonra olmaya başladı demişsiniz,bence yanlış driver yükleme olasılığınız olabilir mi hocam ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Ebubekir Bayraktat
Reis konuyla alaklı bilgim yok ama merak ettim kaç liraya aldın ekran kartını bende alıcam ama baya pahalıya satıyorlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Serkan Gündoğdu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ama driver yükledikten sonra olmaya başladı demişsiniz,bence yanlış driver yükleme olasılığınız olabilir mi hocam ?
Hocam bios pilini çıkarıp taktım ayrıca başka hdd ile denedim yine de düzelmedi. Anakartta debug ledlerde sadece cpu ledi yanıyor.
Reis konuyla alaklı bilgim yok ama merak ettim kaç liraya aldın ekran kartını bende alıcam ama baya pahalıya satıyorlar
1400 e aldım hocam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,243
Üyeler
161,417
Son üye
Alican3636
Top Bottom