Arama sonuçları: *

1. Zultia

Hitman2 Oyun Çökmesi

Neyse sorun yok devam ediom ben bi an korktum sistemde sorun var die
  2. Zultia

Hitman2 Oyun Çökmesi

Dediginiz exe olayinida yaptim simdi girip denicem 1671714468 Yok hocam gene çöktü 1671715586 Hicam bolumde bug vardi herhalfe direk sonraki goreve gectin gayet duzgun calisiyo 20 dk oldu
  3. Zultia

Hitman2 Oyun Çökmesi

Hocam exe yapmadan sadece dosyalari dogrulayip girdim gene cöktü şimdi bide exe li denicem 1671714098 Bide teknik serviside aradim bi kac soru icin onlarda dosya butunlugunu dogrula fln dedi
  4. Zultia

Hitman2 Oyun Çökmesi

Gizatta bunlar var hocam
  5. Zultia

Hitman2 Oyun Çökmesi

Bunu yapinca nolucak ki umarim ise yarar
  6. Zultia

Hitman2 Oyun Çökmesi

Deniycem 1671712956 Habgisine basim hocam bide exe yi nasil yapicam anlamadim
  7. Zultia

Hitman2 Oyun Çökmesi

Onu Nasıl Yapıcam
  8. Zultia

Hitman2 Oyun Çökmesi

Bu Hint Mahallesi Bölümü Varya Orda Adamı Kestim Sonra Kadını Kesmek İçin Garajın Oraya Gittim Çökmeye Başladı
  9. Zultia

Hitman2 Oyun Çökmesi

Evet 1671711822 Stean Den Aldın
  10. Zultia

Hitman2 Oyun Çökmesi

Dün Akşamdan Beri Bi Bölümde Oyun 4 Kez Çöktü Girip 2 3 Dk Oynayinca Atıyor Pc Demi Sorun Var Die Full Mark Test Yaptım Ama Normal Sonra Rdr2 De Oynadim Hic Bi Sorun Yoktu Ultra Ayarlarda Hemde Bu Pc Hitman 2 Ultra Ayarlwrda 200fps Veren Bi Pc Acaba Sorun Bölümdemi Dedim Eski Ve Daha çok Pc Yi...
  11. Zultia

Sanırım Pc De Sorun Var

Sıfır watman hatasi verince tek bi oyundami veriyor ve bildirim verkiyor muydu 1671676674 Eger yukariyi okursaniz obur oyunda yasamadim mesela sistemi degisime yollamak icin sansim var daha yeni aldim emin olmaj istuyorum eger sorun ykksa yollamicam
  12. Zultia

Sanırım Pc De Sorun Var

Baktim ve degerler normaldi simdi rdr 2 oynadim ultra ayarlarda hic sorun olmadi 30 dk boyunca msi afterburner testinide 18 dk yaptim gayet normalde ama hitmanide 2 gundur oynuyorum ondada sorun yoktu ben anlamadım şimdi 1671675105 30 dk rdr2 ultra ayarlarda iynadim yağ gibi akiyodu yandan fps...
  13. Zultia

Sanırım Pc De Sorun Var

2 3 Gün Önce Gelen Ryzen 5 5600x Ve Rx6700xt Li Sistemim Şuan 3 Kez üst Üste hitman 2 Oynarken Oyun Çöktü Kapandı Sanırım Bilgisayarda Bişey Var Fazla Fan Hizi fln Oluyo Bazen Hafif coil whine Vardi eyw Dedim Ama Ses Arymaya Başladı ne oluyor bi fikri olan varmi tüm güb oynadım sorun yoktu şuan...
  14. Zultia

Bu Ses Normalmi sizce Napayim

Nasi az ya baya belli oluyo ama bekleme alanlarinda boyle 4000 2000 fos aliyo ya orda oluyo fps kisitlamayi acinca gidio veya saglam yuk altina girince boyle oluyo 1671539667 Sende atar misin video yu
  15. Zultia

video bu
  16. Zultia

Asusa nerden videi yu atabilirim ve ne yazmam gerek benimkininkini cektim dur atim
  17. Zultia

Siz yokladinizmi ? Ve bunun icin degisim yapmazlar gibi zaten pc ye hadrettim 15 senedir sonunda geldu 1 hafta kargomu beklesem
  18. Zultia

Benimkide bu ama fan sesini cok gecmediginden asiri rahatsiz etmio napsam bilmiyorum
  19. Zultia

Bendeki sanki gaz kaciyomus gibi tup sesi gibi tiz degil yani
  20. Zultia

Bendeki zor duyuluyo valo da fps sabitlemeyei kapstinca farkettim ve yuk altina binince oluyo ama fan sesi arasinda kaynio
Top Bottom