Neler Yeni

Sanırım Pc De Sorun Var

Zultia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Eyüp Aydin
Discord
𝑹𝑵𝑲𝒛𝒖𝒍𝒕𝒊𝒂#4595
2 3 Gün Önce Gelen Ryzen 5 5600x Ve Rx6700xt Li Sistemim Şuan 3 Kez üst Üste hitman 2 Oynarken Oyun Çöktü Kapandı Sanırım Bilgisayarda Bişey Var Fazla Fan Hizi fln Oluyo Bazen Hafif coil whine Vardi eyw Dedim Ama Ses Arymaya Başladı ne oluyor bi fikri olan varmi tüm güb oynadım sorun yoktu şuan olnaya basladı maks 10 dk oynuyom sinra çöküyo

Sweyetsn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
683
İsim
Arda
Başka oyunlarda denedin mi?

EmreUzn3

80+ Bronze
Msafterburner girip durumu atar mısın ?
2 3 Gün Önce Gelen Ryzen 5 5600x Ve Rx6700xt Li Sistemim Şuan 3 Kez üst Üste hitman 2 Oynarken Oyun Çöktü Kapandı Sanırım Bilgisayarda Bişey Var Fazla Fan Hizi fln Oluyo Bazen Hafif coil whine Vardi eyw Dedim Ama Ses Arymaya Başladı ne oluyor bi fikri olan varmi tüm güb oynadım sorun yoktu şuan olnaya basladı maks 10 dk oynuyom sinra çöküyo

Zultia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Eyüp Aydin
Discord
𝑹𝑵𝑲𝒛𝒖𝒍𝒕𝒊𝒂#4595
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Msafterburner girip durumu atar mısın ?
Baktim ve degerler normaldi simdi rdr 2 oynadim ultra ayarlarda hic sorun olmadi 30 dk boyunca msi afterburner testinide 18 dk yaptim gayet normalde ama hitmanide 2 gundur oynuyorum ondada sorun yoktu ben anlamadım şimdi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Başka oyunlarda denedin mi?
30 dk rdr2 ultra ayarlarda iynadim yağ gibi akiyodu yandan fps degerlerine vs baktim normaldi

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,559
İsim
Yusuf
watmann hatası gibi görünüyor. kartı sıfır mı aldınız ikinci el mi?

Zultia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Eyüp Aydin
Discord
𝑹𝑵𝑲𝒛𝒖𝒍𝒕𝒊𝒂#4595
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sıfır watman hatasi verince tek bi oyundami veriyor ve bildirim verkiyor muydu

Eger yukariyi okursaniz obur oyunda yasamadim mesela sistemi degisime yollamak icin sansim var daha yeni aldim emin olmaj istuyorum eger sorun ykksa yollamicam

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,559
İsim
Yusuf
Sıfır watman hatasi verince tek bi oyundami veriyor ve bildirim verkiyor muydu

Eger yukariyi okursaniz obur oyunda yasamadim mesela sistemi degisime yollamak icin sansim var daha yeni aldim emin olmaj istuyorum eger sorun ykksa yollamicam
eğer yeni aldıysanız hiç bekletmeyin çünkü hiçbir oyun ekran kapatmaz en fazla mavi ekran yersin ama mavi ekranı görüp resetler sistemi.

Top Bottom