Neler Yeni

Bu Ses Normalmi sizce Napayim

Zultia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Eyüp Aydin
Discord
𝑹𝑵𝑲𝒛𝒖𝒍𝒕𝒊𝒂#4595
Aynı sorun bendede var , asus türkiyeye mail atın video atın , sesin yükseliğine göre değişim yapıyorlar, ben hala yanıt bekliyorum, işlemcim r5 5600x ekran kartı tuf 3060 ti ve ses aşırı yüksek değil ama yinede rahatsız ediyor y
Bendeki zor duyuluyo valo da fps sabitlemeyei kapstinca farkettim ve yuk altina binince oluyo ama fan sesi arasinda kaynio

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,212
İsim
Necati
Aha yputubede benzer bi ses buldum
benimki bi tik daha kisik ama bunun civari yaklastiginda duyuluyo yada dikkwt edince sizce ilerde artarmi iade gerekmi
Buda benimki ;

Zultia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Eyüp Aydin
Discord
𝑹𝑵𝑲𝒛𝒖𝒍𝒕𝒊𝒂#4595
Aynı sorun bendede var , asus türkiyeye mail atın video atın , sesin yükseliğine göre değişim yapıyorlar, ben hala yanıt bekliyorum, işlemcim r5 5600x ekran kartı tuf 3060 ti ve ses aşırı yüksek değil ama yinede rahatsız ediyor y
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam bendekide buna çok benziyor benimki tiz değilde daha çok birisi nefes alıyormuş veya biryere sürtünüyormuş gibi geliyor
Bendeki sanki gaz kaciyomus gibi tup sesi gibi tiz degil yani

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,212
İsim
Necati
Bendeki zor duyuluyo valo da fps sabitlemeyei kapstinca farkettim ve yuk altina binince oluyo ama fan sesi arasinda kaynio
Yeni kartların çoğunda varmış hocam maalesef, şansa bende dw çıktı asusu bekliyorum bakalım

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,212
İsim
Necati
Benimkide bu ama fan sesini cok gecmediginden asiri rahatsiz etmio napsam bilmiyorum
Gaminggene gönderince sesi kontrol ediyorlar yüksek değilse size geri gönderiyorlar, ses yüksek ise Asusa gönderiyorlar birde onlar kontrol ediyor , ses belli bir desibelin yukarısında ise değişim yapıyorlar yani göndermekle hiç uğraşmayın değişim zor gibi , asusa video atıp cevap bekleyin

Zultia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Eyüp Aydin
Discord
𝑹𝑵𝑲𝒛𝒖𝒍𝒕𝒊𝒂#4595
Gaminggene gönderince sesi kontrol ediyorlar yüksek değilse size geri gönderiyorlar, ses yüksek ise Asusa gönderiyorlar birde onlar kontrol ediyor , ses belli bir desibelin yukarısında ise değişim yapıyorlar yani göndermekle hiç uğraşmayın değişim zor gibi , asusa video atıp cevap bekleyin
Siz yokladinizmi ? Ve bunun icin degisim yapmazlar gibi zaten pc ye hadrettim 15 senedir sonunda geldu 1 hafta kargomu beklesem

Zultia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Eyüp Aydin
Discord
𝑹𝑵𝑲𝒛𝒖𝒍𝒕𝒊𝒂#4595
Asusa nerden videi yu atabilirim ve ne yazmam gerek benimkininkini cektim dur atim

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,212
İsim
Necati
Asusa nerden videi yu atabilirim ve ne yazmam gerek benimkininkini cektim dur atim
ASUS Türkiyenin sitesine girin hocam ekran kartı kısmına gelin, bize ulaşın kısmına basın.

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,212
İsim
Necati

Zultia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Eyüp Aydin
Discord
𝑹𝑵𝑲𝒛𝒖𝒍𝒕𝒊𝒂#4595
Hocam benimkide çok değil ama benimkinden daha az bu , bunu almaları için büyü felan yapman lazım asusa 😹
Nasi az ya baya belli oluyo ama bekleme alanlarinda boyle 4000 2000 fos aliyo ya orda oluyo fps kisitlamayi acinca gidio veya saglam yuk altina girince boyle oluyo

Hocam benimkide çok değil ama benimkinden daha az bu , bunu almaları için büyü felan yapman lazım asusa 😹
Sende atar misin video yu

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,212
İsim
Necati
Nasi az ya baya belli oluyo ama bekleme alanlarinda boyle 4000 2000 fos aliyo ya orda oluyo fps kisitlamayi acinca gidio veya saglam yuk altina girince boyle oluyo

Sende atar misin video yu
yukarıda attim ve birde ;

Ekler

• 20821511-0430-4336-9154-F2BBBAE590C3.png
    20821511-0430-4336-9154-F2BBBAE590C3.png
    197.6 KB · Hit: 8
Top Bottom