Neler Yeni

Bu Ses Normalmi sizce Napayim

Formander

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Formander
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arada Kamufle Olmuş Anlaşilmiyo Ama Fan Sesi disinda Bazen Boyle Daha Tiz Bi Ses çıkıyor Bazen Bisey Surtuyomus Gibi Cikiyo bazense ütü yaparmış gibi bi tuhaf anlamadim
Video gizli hocam açılmıyo

Zultia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Eyüp Aydin
Discord
𝑹𝑵𝑲𝒛𝒖𝒍𝒕𝒊𝒂#4595
Rahatsız ediyormu hocam
Az biraz ilerde artarsa kotu olur ve sifir aldigim sistemde boyle seyler olmasini pek sevmiyorum ama iade degisim felan ugrassak harbi uzun surer ve coil whine olduguna tam emin degilim herkeste yuksek ses cikiyo bende boyle ara sirs cizirti gibu cok fps felan aldimmi ozellikle valoda

Formander

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Formander
Az biraz ilerde artarsa kotu olur ve sifir aldigim sistemde boyle seyler olmasini pek sevmiyorum ama iade degisim felan ugrassak harbi uzun surer ve coil whine olduguna tam emin degilim herkeste yuksek ses cikiyo bende boyle ara sirs cizirti gibu cok fps felan aldimmi ozellikle valoda
Valla bilmiyorum ki hocam oyuna girince cızırtı sesi artıyorsa cw dir eğer onun harici başka birşeyse fanlar felandır cidden sıfır ürünlerde niye böyle bir şey oluyo birde gaming gen test etmiyomu bunu ya cw varmı yokmu diye bilgisayarı test ederken cw varmı diye bakmalarıda lazım

Zultia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Eyüp Aydin
Discord
𝑹𝑵𝑲𝒛𝒖𝒍𝒕𝒊𝒂#4595
Valla bilmiyorum ki hocam oyuna girince cızırtı sesi artıyorsa cw dir eğer onun harici başka birşeyse fanlar felandır cidden sıfır ürünlerde niye böyle bir şey oluyo birde gaming gen test etmiyomu bunu ya cw varmı yokmu diye bilgisayarı test ederken cw varmı diye bakmalarıda lazım
Olsada Umursamiyolar Cogu Kisi Cw Icin Iade Yapmio Die Bide Ben Bile Zor Farkettik Adanlar Onca Sisten srasinda 1 sisteme Bu Jadar Odaklanmazlarki

Formander

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Formander
Olsada Umursamiyolar Cogu Kisi Cw Icin Iade Yapmio Die Bide Ben Bile Zor Farkettik Adanlar Onca Sisten srasinda 1 sisteme Bu Jadar Odaklanmazlarki
Ben tilt olurum ya ses takıntım var fanlar illa ses çıkarıcak ama cızırtı sesi duyarsam gider gaming geni basarım dağıtırm heryeri

Zultia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Eyüp Aydin
Discord
𝑹𝑵𝑲𝒛𝒖𝒍𝒕𝒊𝒂#4595
Ben tilt olurum ya ses takıntım var fanlar illa ses çıkarıcak ama cızırtı sesi duyarsam gider gaming geni basarım dağıtırm heryeri
Fanlarda baya ses cikariyi bu arada bu kadar beklemiyodum acikcasi

Zultia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Eyüp Aydin
Discord
𝑹𝑵𝑲𝒛𝒖𝒍𝒕𝒊𝒂#4595
Onlar biraz normal gibi hocam sonuçta dönmesi şart ama başka kasalar az çıkarıyomu bilmiyorum
Aha yputubede benzer bi ses buldum
benimki bi tik daha kisik ama bunun civari yaklastiginda duyuluyo yada dikkwt edince sizce ilerde artarmi iade gerekmi

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,212
İsim
Necati
Bu Sabah Geldi Pc Bi Kaç Saat Oynadim Ara Sira Ekran Karti Çok Yük Altına Binince Ince Bi Ses Geliyofu Ama fan Sedi Arasinda Karisiyodu ailedekilere Sorunca Duymuyoruz Dediler Simdu Valorsnt Oynarken Lobidr fps Kisitlamayi Kapattim Ve 1700fps Fln Oldu Bu Sed Baya Cikmaya Basladi fps Kisitlmayi Acinca Gitti simdi Ufaktan Duyuyorum Fan Yavasken Bu Coil Whine Mi Ve Sizce Iade Yada Degisime Gondereyimmi
Aynı sorun bendede var , asus türkiyeye mail atın video atın , sesin yükseliğine göre değişim yapıyorlar, ben hala yanıt bekliyorum, işlemcim r5 5600x ekran kartı tuf 3060 ti ve ses aşırı yüksek değil ama yinede rahatsız ediyor y

Arada Kamufle Olmuş Anlaşilmiyo Ama Fan Sesi disinda Bazen Boyle Daha Tiz Bi Ses çıkıyor Bazen Bisey Surtuyomus Gibi Cikiyo bazense ütü yaparmış gibi bi tuhaf anlamadim
Hocam bendekide buna çok benziyor benimki tiz değilde daha çok birisi nefes alıyormuş veya biryere sürtünüyormuş gibi geliyor

Top Bottom