Arama sonuçları: *

1. ağrıkesici

Type-C Anakart Bağlantısı

Kullanıyor musun onu da? Eğer kullanıyorsan onun için de çoklayıcı alman gerekebilir. USB 3.0 portu dışında çalışmıyor sanırım bu tip çeviriciler. 1667316691 Alırsan eğer her ikisini de takarken mutlaka prizden ayır kasayı. Kapatmak yetmeyebilir. Mutlaka prizden ayır.
  2. ağrıkesici

Type-C Anakart Bağlantısı

Şöyle bir aparat var ama hız olarak ne kadar verimli olur bilemedim. Yine de USB 3.0 hızını verir tahminimce. https://www.amazon.com/LINKUP-Internal-Motherboard-Converter-Adapter/dp/B07WG8ZJ41
  3. ağrıkesici

Ethernet kablosu önerisi?

Eğer wifi alıcısı yoksa bilgisayarda ve internete bağlamak istiyorsan evet şart. Şu aşağıdaki ürünün 15 ya da 20 metre olanı almıştım fiyatına göre baya iyiydi. Ama çabuk yırtılabilir kaplaması. İnterneti eksiksiz iletiyor. Sıfır kayıp...
  4. ağrıkesici

Ekran Kartı Kablosu.

M.2 ya da SATA SSD o kadar farketmez. Ama ekran kartı güç kablosu boştaysa gereken gücü alamıyor olabilir. Takabiliyorsan tak mutlaka.
  5. ağrıkesici

Çözüldü✓ 10 GÜN KULLANDIĞIM SİSTEMİ 3 AY SONRA KULLANSAM BİR ŞEY OLUR MU?

Tertemiz. Başka da bir şeye gerek yok. Sadece oturduğun bölge, ev çok nemli bir iklimde değilse bir gram bir şey olmaz.
  6. ağrıkesici

Çözüldü✓ 10 GÜN KULLANDIĞIM SİSTEMİ 3 AY SONRA KULLANSAM BİR ŞEY OLUR MU?

hiçbir şey olmaz. Sadece nemli bir ortamda olmasın yeterli. Nem olursa oksitlenme sorunu olabilir çünkü. Eğer hiç kullanmayacaksan mutlaka elektrik bağlantısını ayır. Bilgisayara güç gitmesin hiç. Eğer varsa da bir kılıf veya çarşaf bez tarzı bir şeyle de üstünü ört ki evde uçuşan tozlar...
  7. ağrıkesici

Kasadan çok ince tiz bir ses geliyor.

Coil Whine arızası varsa değişim yapabilirler tabii. Ama önce servise yollaman gerekli ve onların karar vermesi gerekli buna. İade süresi geçtiği için sadece servisten buna karar verebilirler. 1649857561 Bir sıkıntısı olmaz. Sadece gereksiz bir cızz'lama sesi çıkarır o kadar.
  8. ağrıkesici

Kasadan çok ince tiz bir ses geliyor.

PSU’dan geliyor büyük ihtimal. Bende de aynı sorun olmuştu. CV650 PSU vardı bende de tiz bir ses ve oyunda robotik hatta eski çevirmeli ağ sesini hatırlatan bir değişimi bile oluyordu. Hatta oyundaki veya işlemdeki grafik yüküne göre sesin artması veya değişmesi bile oluyordu.
  9. ağrıkesici

Yeni̇ Bi̇lgi̇sayar Toplama Kasma Sorunu Yardimm!

Online oyunlarda mı yaşıyorsun bu sorunu sadece? Bir de oyunlar HDD'ye yüklüyken mi oluyor bu sorun yoksa her türlü mü? Onun için ekran bağlantı kablosunu anakarttaki çıkışa bağlamış olması lazım ama. GPU'dan geliyorsa kablo pek imkanı yok gibi onun.
  10. ağrıkesici

Masa Sallanması PC zarar verirmi

HDD zarar görebilir. Ayrıca ekran kartı da sallanmadan dolayı eğilebilir ve bağlantı noktasında hasar oluşabilir. Tabii ufak sallanmada çok da bir şey olmaz ama sallanıyorsa resmen o zaman sorun çıkarabilir.
  11. ağrıkesici

Yeni Bilgisayarım güzelmi

Güzel günlerde sorunsuz kullanman dileğiyle:)
  12. ağrıkesici

Bilgisayarı temizlemek istiyorum ? Nasıl yaparim

Kuru bir bez ve alkolsüz ıslak mendille elektrikten çıkarılmış halde rahatça temizlik yapabilirsin.
  13. ağrıkesici

Pc boyle kaldi YARDIM

Geçmiş olsun diyelim öncelikle. Büyük ihtimal işlem yapan bir sistem dosyasının çalışmasını durdurmuş olabilirsin. Biraz dikkatli ol bu konuda çünkü masaüstünü ulaşılmaz hale getirip mecburen format atmak hatta BIOS hard reset atman bile gerekebilirdi. Önemli dosyaların varsa yazık olurdu...
  14. ağrıkesici

Pc boyle kaldi YARDIM

İşe yarar mı yarar valla:)
  15. ağrıkesici

Pc boyle kaldi YARDIM

Ne yaptın en son bu hale geldi? Hani ona göre düşünelim en azından.
  16. ağrıkesici

PC'nin açılmayıp sadece fanlarının dönmesi anakarttan mıdır işlemciden midir?

İşlemcinin olduğu bölgeden hiç koku geldi mi? Kontrol ettin mi? Galiba işlemci kaynaklı bir sorunun olabilir. Anakart zaten sorun bulunamamış.
  17. ağrıkesici

Çözüldü✓ İtopya dan aldığım sistem çalışmıyor

Resim yükler misin? Arkasını kasanın içini falan. 1633377462 Daha neler neler yaşandı kendimden utandığım olmuştu resmen:)
  18. ağrıkesici

Kesin çok basit bir şeydir ama bulmak dert işte:)
  19. ağrıkesici

PSU'nun prize bağlanan kablosunu PSU'ya biraz bastırır mısın? Tam oturmamış olabilir mi? Çok saçma çünkü o sistem çalıştırılıp denenip yollanıyor genelde.
  20. ağrıkesici

Başka bir prizde deneme şansın var mı? 3'lü priz arızalı mı ondan şüphelendim. O prize şarj aleti ile deneyebilirsin.
Top Bottom