Neler Yeni

Çözüldü✓ İtopya dan aldığım sistem çalışmıyor

Uephimas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Yusuf Emre Çelik
Öncelikle bu foruma yeni üye oldum konu açmada yanlışlık yaptıysam affedin.sorun şu ki ben itopya dan "Jaho Begin" adlı hazır sistemi aldım(bu arada bilgisayar konusunda çok bilgili değilim) 5 gün içerisinde geldi. Ekran kartı hariç hepsi montaj yapılıp gönderiliyor. Bende haliyle ekran kartını taktım, kasayı prize taktım ve güç tuşuna bastım. Ama kasa açılmadı(fan bile açılmadı) kasanın sorunun ne olduğunu anlayamadım ama güç kaynağı diye düşünüyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
painkiller - ağrı kesici - ızdırap dindirici
Güç kaynağının arkasında şalter olacak. Onu kontrol eder misin? 0 değil de 1'de olması lazım:)

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Öncelikle bu foruma yeni üye oldum konu açmada yanlışlık yaptıysam affedin.sorun şu ki ben itopya dan "Jaho Begin" adlı hazır sistemi aldım(bu arada bilgisayar konusunda çok bilgili değilim) 5 gün içerisinde geldi. Ekran kartı hariç hepsi montaj yapılıp gönderiliyor. Bende haliyle ekran kartını taktım, kasayı prize taktım ve güç tuşuna bastım. Ama kasa açılmadı(fan bile açılmadı) kasanın sorunun ne olduğunu anlayamadım ama güç kaynağı diye düşünüyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Arkada ki güç kaynağının tuşunu açtın mı?

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Malesef. Açarken zaten 1'e getirdim ama yine tepki yok
Basit hataları aramaya çalış sistem monte geliyor ise zaten büyük ihtimalle denenmiş ve çalışıyordur. Gözden kaçırmadığın bir nokta olmadığına emin misin?

Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Malesef. Açarken zaten 1'e getirdim ama yine tepki yok
Başka bir prizde deneme şansın var mı? 3'lü priz arızalı mı ondan şüphelendim. O prize şarj aleti ile deneyebilirsin.

aalpa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
alp alun
Kral merak etme donanımsal bir problem değil galiba en azından fanlar açılırdı büyük ihtimal psu kablosu tam oturmadı.

Uephimas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Yusuf Emre Çelik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sistem geldiğinde pek bilmediğimden hiç ellemedim sadece ekran kartını taktım kasayı prize taktım tuşu 1 e getirdim ve başlatma tuşuna bastım ama çalışmadı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Başka bir prizde deneme şansın var mı? 3'lü priz arızalı mı ondan şüphelendim. O prize şarj aleti ile deneyebilirsin.
Denedim olmadı

Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Denedim olmadı
PSU'nun prize bağlanan kablosunu PSU'ya biraz bastırır mısın? Tam oturmamış olabilir mi? Çok saçma çünkü o sistem çalıştırılıp denenip yollanıyor genelde.

f0ze

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
Yasin
Sistem geldiğinde pek bilmediğimden hiç ellemedim sadece ekran kartını taktım kasayı prize taktım tuşu 1 e getirdim ve başlatma tuşuna bastım ama çalışmadı
[au tomerge]1633377287[/automerge]

Denedim olmadı
Eğer hiç bir türlü denemelere kontrollere rağmen çalışmıyor ise İtopya ile iletişime geçip iade veya değişim talep ediniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Kesin çok basit bir şeydir ama bulmak dert işte:)

aalpa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
alp alun
Fotoğraf atma şansın var mı?
Sağ Sol ve Arkadan atarsan iyi olur.

Top Bottom