Neler Yeni

Kasadan çok ince tiz bir ses geliyor.

Zebellah

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
952
İsim
Mehmet Can Yiğitoğlu
Merhaba arkadaşlar.

Yaklaşık bir ay önce Corsaır RM750 psu ve ID-Cooling SE-224-XT soğutma takmıştım sisteme. Fakat yaklaşık 2 haftadır. Oyuna girdiğimde veya uzun süre aynı işlemdeyken farklı bir işleme geçince
kasadan robotik çok ince bir tiz ses çıkıyor tam anlam veremedim sadece psu ve soğutma değiştirdikten sonra oldu. Ses kaydı bir türlü alamadım çünkü sürekli olan bir durum değil günde 4 5 defa oluyor.

Sizce tam olarak nereden gelebilir ses kaydı aldığım zaman göndereceğim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
painkiller - ağrı kesici - ızdırap dindirici
PSU’dan geliyor büyük ihtimal. Bende de aynı sorun olmuştu. CV650 PSU vardı bende de tiz bir ses ve oyunda robotik hatta eski çevirmeli ağ sesini hatırlatan bir değişimi bile oluyordu. Hatta oyundaki veya işlemdeki grafik yüküne göre sesin artması veya değişmesi bile oluyordu.

Reteekspisi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
484
İsim
sosyeteDİNOZOR
Cw olabilir hocam

Zebellah

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
952
İsim
Mehmet Can Yiğitoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
PSU’dan geliyor büyük ihtimal. Bende de aynı sorun olmuştu. CV650 PSU vardı bende de tiz bir ses ve oyunda robotik hatta eski çevirmeli ağ sesini hatırlatan bir değişimi bile oluyordu. Hatta oyundaki veya işlemdeki grafik yüküne göre sesin artması veya değişmesi bile oluyordu.
Psu yu iade alırlar mı ki 1 ay oldu alalı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Cw olabilir hocam
Ekran kartında mı hocam ?

Cermenbey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,121
İsim
Semih
kasa Kapalıyken de geliyor mu bu ses

Zebellah

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
952
İsim
Mehmet Can Yiğitoğlu

Zebellah

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
952
İsim
Mehmet Can Yiğitoğlu
bende de var aynı sıkıntı ya. Corsair CV650 kullanıyorum. kapalıyken de tiz bir ses geliyor. Büyük ihtimal coilwhine. Garanti kapsamına girmez sorun oluşturmadığı için.
PSU için dimi Coilwhine.

Cermenbey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,121
İsim
Semih
bende de var aynı sıkıntı ya. Corsair CV650 kullanıyorum. kapalıyken de tiz bir ses geliyor. Büyük ihtimal coilwhine. Garanti kapsamına girmez sorun oluşturmadığı için.
Kasa kapalıykende devreler için küçük bir miktar enerji çekmeye devam eder. Sesin sebebi düşük akımda. tabii ki yapmaması gerekir ama sorun başka sorun olacağını sanmam

PSU için dimi Coilwhine.
evet psu

Zebellah

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
952
İsim
Mehmet Can Yiğitoğlu
Kasa kapalıykende devreler için küçük bir miktar enerji çekmeye devam eder. Sesin sebebi düşük akımda. tabii ki yapmaması gerekir ama sorun başka sorun olacağını sanmam

evet psu
Sıkıntıya yol açmıyor diye biliyorum coilwhine sadece bu ses. Sıkıntı yok o zaman.

Kapalıdan benim anladığım kasanın kapağı olarak kapalı mı diye anlamıştım :D kasayı hiç kapatmıyorum 7/24 acık bir kapatıp deneyeyim.

Cermenbey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,121
İsim
Semih
Sıkıntıya yol açmıyor diye biliyorum coilwhine sadece bu ses. Sıkıntı yok o zaman.
Yok bende ilk farkettiğimde araştırmıştım konuyu. Uzun süre kullananlar sorun olmadığını söylediler sesten başka. Sesi de zaten kulağığını dayayınca ancak duyuyorsundur muhtelemen.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,280
İsim
Mert Can Ergün

Kapalıdan benim anladığım kasanın kapağı olarak kapalı mı diye anlamıştım :D kasayı hiç kapatmıyorum 7/24 acık bir kapatıp deneyeyim.
Sıkıntıya yol açmaz merak etme

Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
painkiller - ağrı kesici - ızdırap dindirici
Psu yu iade alırlar mı ki 1 ay oldu alalı.
Coil Whine arızası varsa değişim yapabilirler tabii. Ama önce servise yollaman gerekli ve onların karar vermesi gerekli buna. İade süresi geçtiği için sadece servisten buna karar verebilirler.

Bir sıkıntısı olmaz. Sadece gereksiz bir cızz'lama sesi çıkarır o kadar.

Top Bottom