Neler Yeni

Fandan çok tiz bir ses geliyor

Reaksiyon skoru
16
Merhaba arkadaşlar. Yeni sistem topladım oyuna girdiğimde pc fan açtığında, fanların birinden çok tiz bir ses geliyor. Egzoz fanı veya sıvı soğutucu fanı diye düşünüyorum. Sebebi nedir ? Sorun yaratır mı? Daha önce başına böyle bir şey gelen oldu mu ?

Ekran kartından geliyor olma olasılığı?

Merhaba arkadaşlar. Yeni sistem topladım oyuna girdiğimde pc fan açtığında, fanların birinden çok tiz bir ses geliyor. Egzoz fanı veya sıvı soğutucu fanı diye düşünüyorum. Sebebi nedir ? Sorun yaratır mı? Daha önce başına böyle bir şey gelen oldu mu ?
Kanka benimkinden kıl çıkmıştı. Sürtüyor olabilir, yağlayabilirsin. Bi temizlik yap istersen. Kıl varmı diye kontrol de et.

Ekran kartından geliyor olma olasılığı?
Oyuna girmediğim zaman kasa fanını kumanda dan fulluyorum ses yine geliyor. Yani ekran kartı çalışmıyorken de geliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kanka benimkinden kıl çıkmıştı. Sürtüyor olabilir, yağlayabilirsin. Bi temizlik yap istersen. Kıl varmı diye kontrol de et.
daha yeni almıştım bir pislik kaçacak durumu olmadı ama bakayım teşekkürler

Oyuna girmediğim zaman kasa fanını kumanda dan fulluyorum ses yine geliyor. Yani ekran kartı çalışmıyorken de geliyor

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

daha yeni almıştım bir pislik kaçacak durumu olmadı ama bakayım teşekkürler
Birde bi keresinde içine kağıt kaçmıştı, o durmadan çarpıyordu, oda olabilir.

Muhtemelen CW yapıyor, zararı yok.

Fan yerine yeterince sabit değilse titreyip ses çıkarıyor olabilir. Elinizde fanı destekleyip ses gelecek mi bakın.

GÜNCELLEME
Sesin kaynağını buldum. Psu'dan geliyor ses.

Geri