Arama sonuçları: *

1. achardir

Monitörün Hz ini yükseltince ekran yamuk kalıyor

yo senin monitor baya bi eski hocam gördüğüm kadarıyla. 1000-2000 liraya hdmi girişli 60fps bir monitor alsan işini çözer. sana kalmış ama gidip 75fps olan alabilirsin. ya da 144 bunun sonu yok :D
  2. achardir

Mavi Ekran R7 9700X & RTX 5070 Ti sistemde mavi ekran hatası

teşekkürler dostum random zip file indirmek istemiyorum bilgayarıma. Benim kendi spywarelerim var.
  3. achardir

şimdi kullandığın kart da bir problem vardır. problem değil aslında ama desteklemiyordur onu kastediyorum. teknoloji yenilendikçe eski özellikler kayboluyor.
  4. achardir

muhtemelen monitorun 60fps desteklemiyor. 60fps e oc yapıyor ama o da böyle sorunlara yol açar. 50 fps kullanacaksın mecbur. diğer bir sebep hdmi to vga dönüştümen.
  5. achardir

Görev yöneticisinde birden fazla Chrome gözükmesi

o diğer işlemler eklentiler hocam.
  6. achardir

Kasada M2 SSD ve ramleri söküp takma işlemi

bios güncellemesi gayet kolay. xmp'de bios üzerinde kapanıyor. Araştır ikisininide internette tonla videosu var yaparsın kendin brom. Bilgisayarcıya götürme bios güncelletmek için
  7. achardir

Kasada M2 SSD ve ramleri söküp takma işlemi

bence ekran kartından dolayı kapanıyor olabilir. Güvenlik modunda kapanmamasının sebebi windows güvenlik modunda onboard ekran kartını kullanıyor ondan kapanmıyordur diye düşünüyorum. Bunun haricinde biosun güncel değilse onu güncelle. Xmp varsa ramlerinde onu devre dışı bırak
  8. achardir

Bilgisayar yükseltmeye değer mi?

aynen öyle nesil yükseltme yapmalısın bu saatten sonra.
  9. achardir

Pc cok fazla ram yiyor

alakası yok başka bir şey ramini sömüyor gözümüyor pcye restart at
  10. achardir

Pc cok fazla ram yiyor

programlardan biri memory leak sebebiyet veriyor oalbilir. Onun haricinde windows her zaman olan rami utilize edip kullanmaya çalışıyor kullanılmayan ram kötü ram. Bırak kullansın pc istediği kadar
  11. achardir

Laptopta Intel HD Graphics'i devre dışı bırakma sonucu laptop donuyor

Aslında nvdia uygulamasından açarsan direk oyunu gpu üstünden çalıştırır. Oyunlar mı kasıyor senin problemin nedir
  12. achardir

Laptopta Intel HD Graphics'i devre dışı bırakma sonucu laptop donuyor

neden devre dışı bırakıyorsun. Laptoplar genelde iki ekran kartınıda kullanır otomatik olarak. Oyunda seçmen lazım kapatırsan doğal olarak donar
  13. achardir

MONİTÖR LOL’e girince böyle kalıyor

bro rip ekran kartı
  14. achardir

Ekran Kartı Kasaya Sığmıyor

kasa o kadar dandik ki desteklediği boyutu zar zor buldum. 330mmye kadar ekran kartı desteği var. senin kartın 302 milim nasıl sığdıramadın acaba 1758105416
  15. achardir

Beyaz sistem topluyorum

daha önce hiç stok olmadı yeni çıktığı için incehesaptan bak yakında düşer. Ay sonu tahminim. Tr de şu an tek mat bilgisayarda var onlar getirtmiş amazonda satıyorlar. o da 13.5k 10k civarı olacaktır incehesapta 1758094886 ben şahsen ya hydroshift II ya da bunu almayı planlıyorum...
  16. achardir

Beyaz sistem topluyorum

bu arada sıvı soğutma hydroshift II bekle yakında stoklara gelecek. Hydroshift I den çok daha tatlı duruyor
  17. achardir

Beyaz sistem topluyorum

Güç kaynağını Lian li 850w al gelecek hafta muhtemelen gaming gecesinde indirime girecek. https://www.incehesap.com/lian-li-edge-850-beyaz-850w-80-platinum-atx-power-supply-fiyati-75759/?srsltid=AfmBOorJzNRdjHujJdNzJfJKEVKHgnV4mhoeVWmr4Roos3LvRYLfAsNp 1758094027 Kasan gerçekten çok güzel bu...
  18. achardir

PC AÇILDIĞINDA DONUYOR

acaba ssd mi gidik? sağlığı ne duruma bir program yükleyip test etsene
  19. achardir

PC AÇILDIĞINDA DONUYOR

hangi uygulumayı açınca kitleniyor bi uygulama demişin ama ne açarsan aç mı kitleniyor
  20. achardir

PC AÇILDIĞINDA DONUYOR

en basit yolu görev yöneticisini açmak pc açılınca takip et bakıyım ne %100 oluyor muhtemelen cpu ya da ram kaynaklı olabilir
Geri