Arkadaşlar bilgisayarım aniden kapanıyor bunun yazılımsal olacağını düşünüyorum eğer donanımsal olsaydı (PSU'dan kaynaklı mesela) güvenli modda da kapanırdı neyse anlam veremediğim şekilde bilgisayar aniden kapanıyor sonra hiçbir şey olmamış gibi açılıyor üstelik hiçbir hata falan vermeden (mavi ekran vs.) Bilgisayarımda yaklaşık 1.5 aydır kapanma sorunu var ve hala çözemedim onca foruma sormama rağmen neyse bugün bir daha kapandı sistem açıldıktan sonra olay görüntüleyicisine baktımda bazı hatalarla karşılaştım tek tek yazıyor özellikle "yükleme hatası: Windows, şu güncelleştirmeyi...
Şurada açtığım bir konuyu arkadaşıma söyledim arkadaşım kasa da ramleri söküp tak bir daha dene dedi yinede bilgisayar aniden kapanmaya devam ederse bilemem diyor ben de bunu denemek istiyorum rami söksem şu sorun çözülür mü ve hatta ben m2 ssdyi de söküp takmak istiyorum aynı ramlerde ki gibi bunu yapsam bu sorunu çözer mi sizce ve son olarak ben bunları nasıl söküp takacağım hem m2 SSD hem de ramleri. Bu arada sistem özellikleri attığım linkte açtığım konuda yazıyor (m2 SSD ve ramleri anakarttan söküp takma işlemini bir video da gösteriyorsa o videoyu da atabilirsiniz teşekkürler)