PC AÇILDIĞINDA DONUYOR

keroc47

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
217
merhaba 5 6 gündür bilgisayarımda bir problem bulunmakta bi yavaşlama mevcut ama en son donmalar başladı bende temiz bi kurulum yapayım belki düzelir diyip format attım lakin halen daha devam etmekte bilgisayarı açtıktan sonra bi uygulama açılınca pc kilitleniyor ve düğmeden kapatmak durumunda kalıyorum donanımsal bi sorunmu yoksa yazılımsalmı nasıl anlarım yardımınız için şimdiden teşekkürler.

donanım özelliklerim:
ryzen5 3500x
rx5700xt

en basit yolu görev yöneticisini açmak pc açılınca takip et bakıyım ne %100 oluyor muhtemelen cpu ya da ram kaynaklı olabilir

en basit yolu görev yöneticisini açmak pc açılınca takip et bakıyım ne %100 oluyor muhtemelen cpu ya da ram kaynaklı olabilir
kontrol ettiğimde ram %40 cpu %50 civarıydı 1 dk sonra ikiside yarıdan daha fazla azaldı

hangi uygulumayı açınca kitleniyor bi uygulama demişin ama ne açarsan aç mı kitleniyor

acaba ssd mi gidik? sağlığı ne duruma bir program yükleyip test etsene

Ekler

• resim_2025-09-16_225615128.webp
    resim_2025-09-16_225615128.webp
    30.2 KB · Hit: 9
O tür şeylwr olucağını sanmıyorum en son bakım ne zaman yaptınız ve sıcaklıklar ne alemde ayrıca virüslük bir uygulama indirdiniz mi veya antivirüsle tarama yaptınız mı

O tür şeylwr olucağını sanmıyorum en son bakım ne zaman yaptınız ve sıcaklıklar ne alemde ayrıca virüslük bir uygulama indirdiniz mi veya antivirüsle tarama yaptınız mı
hocam yeni format attım sıcaklık değerlerim yükte işlemci 75i geçmiyor

hocam yeni format attım sıcaklık değerlerim yükte işlemci 75i geçmiyor
Ekran kartı dereceleri nedir ve tekrar soruyorum bakım ayrıca düşük bir ihtimal olsada formatla gitmeyen virüslerde var ha birde bir ihtimal son driverlarda sorub olabiliyor ddu ile temizleyip bir tık eski. Ama sağlam bir drivera gwçwbilirsiniz

Geri