Arama sonuçları: *

1. ahmetmelihalemdar

Thermalright güçlendirme kiti alınmalı mı ?

Fazla sürülmesi ve tabi ki de macunun kıvamının sakız gibi olması durumunda yine de taşıyor. Amaç işlemci soğutucusunun , işlemciye tam olarak oturması. Sıcaklıklar da 3-5 dereceye kadar fark edebiliyor.
  2. ahmetmelihalemdar

Kasaya ekstra fan takılımı

Kasanın modeli nedir ? Üste 3 tane 120 lik takarsın muhtemelen.
  3. ahmetmelihalemdar

AMD Software Adrenalin 25.10.2 güncellemesi sonrası oyun açılmıyor

9070XT ile ben de sorun yaşadım, dokular da bozulma oldu. 25.9.1 vardı onu geri yükledim. İlk defa Amd Driver beni üzdü
  4. ahmetmelihalemdar

KASANIN HAVA SOĞUTMASI 7 EGSOZ VE 3 NORMAL FAN İLE SORUN ÇIKARTIR MI ?

Yandaki 3 lü ve alttaki 3 lü toplam 6 adet fan içeriye hava alacak şekilde (intake), arka ve üstteki radyatörün 3 toplam 4 fan ise egzos olarak kullanman mantıklı olacaktır. Alttan hava alarak ekran kartına da faydası olacaktır.
  5. ahmetmelihalemdar

KASANIN HAVA SOĞUTMASI 7 EGSOZ VE 3 NORMAL FAN İLE SORUN ÇIKARTIR MI ?

Alta da intake olacak şekilde koy. Arka ve üstteki radyatör fanları egzos görevini görecektir.
  6. ahmetmelihalemdar

FAREYİ HAREKET ETTİRİNCE EKRAN BOZULUYOR PİKSELLEŞİYOR

Bu sürüm ile ilgili sıkıntı yaşayanlar var. Araştır istersen. 9070 XT kullanıyorum ama nedense ben de memnun değilim şu an bu sürümden
  7. ahmetmelihalemdar

FAREYİ HAREKET ETTİRİNCE EKRAN BOZULUYOR PİKSELLEŞİYOR

25.10.2 Driver mı kullanıyorsun ? Ben de God Of War oynarken dokular kare kare oluyordu. 25.9.1 var da yedekte, DDU ile sildim, geri yükledim
  8. ahmetmelihalemdar

3pin add RGB kablo ve VGA kablo

Tek şekilde yanıyor o fanlar. Kontrol edemezsin. O başlık boşta kalsın farketmiyor, öyle görünüyor. Benim aldığımda o başlık yoktu. 1762602296 Sıvı soğutmalarda pompa için, bir de radyatör fan için kablo olur. Fan kablosunu CPU fana, Pompa kablosunu Cpu-Opt,Fan4 Pump, AIO Pump a, bunlar yoksa...
  9. ahmetmelihalemdar

Gigabyte özel bir kablo yazıyor internette. Dediğim gibi o sıvı soğutma fan ve pompanın ARGB desteği yok, standart rainbow sadece. Fanlar dönüyorsa, pompa başlığını da taktıysan sorun yoktur
  10. ahmetmelihalemdar

Ekran kartına elektrik gelmiyor

Muhtemelen eksik bağlantı yüzünden güç gelmiyordur
  11. ahmetmelihalemdar

Bu sıvı soğutmayı kullanmıştım ben. ARGB değildi. Yani renkleri kontrol edemiyorsun. Standart rainbow yanıyordu sadece. Gösterdiğin kablo fan için sanırım
  12. ahmetmelihalemdar

100-120K arasi sistem önerisi

Şöyle söyleyeyim. MSI güzel Psu lar çıkarıyor ama GL serisinden hem A750GL, hem de şu an A850GL White kullanıyorum. Bariz fan sesi var. bunla ilgili çok fazla şikayet olduğu için MSI GLS serisini çıkardı. Performans anlamında sorun yok sadece fan sesi. Ram olarak da Klevv Crass seçmeni tavsiye...
  13. ahmetmelihalemdar

Ethernet kablosu sorunu

Evet
  14. ahmetmelihalemdar

Ethernet kablosu sorunu

https://www.asus.com/tr/motherboards-components/motherboards/csm/prime-a620m-e-csm/helpdesk_download?model2Name=PRIME-A620M-E-CSM Buradan işletim sistemi seçtikten sonra LAN dosyasını indir (Realtek LAN driver v1168.22.1118.2024 for Windows 11 64-bit.)
  15. ahmetmelihalemdar

Ethernet kablosu sorunu

Anakartının tam modelini neyse, onun sitesinde destek bölümünde en güncel driver lar vardır. Anakartın modelini yazarsan yardımcı olayım
  16. ahmetmelihalemdar

Ethernet kablosu sorunu

Ethernet driver güncel mi ? Modemdeki portu değiştirmeyi deneyebilirsin
  17. ahmetmelihalemdar

Thermalright Phantom Spirit Soğutucu ile sorunlar yaşıyorum

Vidayi ne kadar sıktığın değil, oturttuktan sonra sogutucu blogunu oynatmamaya özen göster. Vidalari sıkarken de sırayla eşit derecede baskı uygulayarak sık.
  18. ahmetmelihalemdar

Thermalright Phantom Spirit Soğutucu ile sorunlar yaşıyorum

Montajda sıkıntı olduğu belli. Soğutucu blogunu islemcinin üzerine koyduktan sonra vidalari takarken sabit tutman gerekir ki hava boşluğu oluşmasın. Bir bilgisayarciya götürüp tekrar taktir istersen
  19. ahmetmelihalemdar

9800x3d 4060ti darboğaz yapar mı?

Hiçbir sıkıntısı yok. Amaç oyun ise Amd tam f/p. 500 serisinde wattman hatası alanlar vardi ama 7000 serisinde hiç sıkıntı yok.
  20. ahmetmelihalemdar

9800x3d 4060ti darboğaz yapar mı?

Ben Amd 7900 Gre kullanıyorum. 2K Ultra ayarlarda canavar gibi. Afmf 2 ile beraber baya fps artışı da oldu. Arkadaşın dediği gibi 7900 Xt güzel bir seçim olur ama Sapphire Pulse değil Sapphire Nitro serisi alırsan buz gibi çalışır
Geri