Arama sonuçları: *

1. ahmetmelihalemdar

win 11 yüklemeli miyim ?

Anakartın modeli nedir?
  2. ahmetmelihalemdar

Keenetic Extra DSL AC1200 alıcamda 3.700tl önerisi olan varmıdır

Hopper ın kablosuz hızı daha yüksek. Şu an VDSL de farketmez ama Fiber de yüksek hızlarda farkeder. Bir de USB portu 3.0 Almışken bütçen var ise daha iyisini al
  3. ahmetmelihalemdar

Keenetic Extra DSL AC1200 alıcamda 3.700tl önerisi olan varmıdır

Keenetic benim gözümde bu işi yapan iyi markalardandır. ADSL kullanır iken, ileride belki Fiber gelir diye Hero DSL(Portları 1 Gigabit) almıştım, ki Fiber de geldi. Şimdi Hopper olanı aldım, Hero yu da MESH sistemine ekledim . Extra DSL alınabilir ama Hopper DSL alabiliyorsan özellikleri daha...
  4. ahmetmelihalemdar

Bilgisayar açıldığında ethernet bağlı gözükmesine rağmen bağlanmıyor

Anakartın sitesinden güncel driver indirdiniz mi
  5. ahmetmelihalemdar

Çözüldü✓ Bir anda böyle bir hata alıyorum ve cihaz kullanılmaz hale geliyor

icue programına gir. Hangi Corsair donanımı varsa onu seç ve Statik Renk yap düzelecektir.
  6. ahmetmelihalemdar

Çözüldü✓ Bir anda böyle bir hata alıyorum ve cihaz kullanılmaz hale geliyor

Corsair iCue programını kullanıyor musun?
  7. ahmetmelihalemdar

Hangisi mantıklı olur bence 3500x ama sizede sormak istedim

3600 ile 6600 ü kullandım. Ne kadar yükselteceğine bağlı
  8. ahmetmelihalemdar

3600 daha iyi işlemci.
  9. ahmetmelihalemdar

3600 daha iyi işlemci. 500w yetiyorsa eğer (Ekran kartın önemli) düşünme al
  10. ahmetmelihalemdar

Çözüldü✓ cat6 kablo ucu sıkıntılı

Renk sıralamasını doğru yaptığına emin misin? Rj45 i tam sıktığına emin misin. Temassızlık da olabilir
  11. ahmetmelihalemdar

Çözüldü✓ ANAKART CPU IŞIĞI KIRMIZI YANIYOR

BIOS a gir, Memory Context Restore ayarını Enable yap. Kaydet ve Çık. Hızlanacaktır
  12. ahmetmelihalemdar

Çözüldü✓ Modem ve internet sıkıntılı

Eğer oyun oynadığın zamanlarda evdeki diger cihazlar kablolu yada kablosuz farketmez, netflix te film izlerken yada telefonda instagram da keşfette takılıyorsa yani internet yük altındaysa oyunda pingin yükselir. https://www.waveform.com/tools/bufferbloat Bu siteden testi başlat ve sağ tarafta...
  13. ahmetmelihalemdar

Binanın eski olması ile hızın bir ilişkisi yok
  14. ahmetmelihalemdar

Oyun oynadığın sırada internet kulanımı yüksek mi? Modem arayüzünden bakabilirsin, o an ne kadar kullanılıyor internet
  15. ahmetmelihalemdar

Ddr5 sistem kurduk pc çok ısınıyor

BIOS tan Smart Fan Mode u aktif hala getirip, hangi sıcaklıkta ne kadar çalışması gerektiğini yapman lazım. Şu an mesela sıvı soğutma kullanıyorum. Sıcaklık 65-70 olduğunda fan %85-90 dı sanırım. Aynısını kule tipinde de yapmıştık
  16. ahmetmelihalemdar

Ddr5 sistem kurduk pc çok ısınıyor

%100 Yük altında olsa bir nebze mantıklı ama oyunda değil. Mayıs ayında havalar bu kadar sıcak değil ilen aynı işlemci ve kule tipi ile max. 68 derece idi. Havanın da sıcak olması 5 derece fark etse 75 e kadar normal. Kasanın hava akışı nasil?
  17. ahmetmelihalemdar

Anakart Usb çıkışları kaç amper güç verir?

Bu konularda biraz bilgisizim. Monitörümün arkasına linkteki ürünü almak istiyorum. Anakartın Usb 2.0 çıkışına bağlayıp kullanacağım. TV için denemiştim ama öğrendiğim kadarı ile Usb 2.0 0.5 mAH , Usb 3.0 ise 0.9 mAH güç veriyor. Bu Led şeritler uzunluğu ve led yoğunluğuna göre 1-2 Amper güç...
  18. ahmetmelihalemdar

Ryzen 7 7800x3d sistemde sorun yasiyorum

İntelde de aynı sorunları yaşadığına göre sıkıntı tesisat kaynaklı olabilir. Zaten kendin de yazmışsın. Kendi evin ise tesisatini yenilet bence
  19. ahmetmelihalemdar

Çözüldü✓ XMP açınca sistem mavi ekran veriyor

1-Önce BIOS sürümünü kontrol edin. Değilse güncelleyin. Güncelledikten sonra BIOS tan ; 2-DRAM ayarlarından Memory Context Restore yi Enabled yapın 3-Advanced DRAM Configuration/Misc - Power Down -Enable yapıp KAYDEDİP çıkın. Umarım düzelir
  20. ahmetmelihalemdar

Sıvı Soğutmamın RGB Kontrolünü Yapamıyorum

Anlayan bir arkadaşın varsa bir baktır. Bazen Msi Center programı da güncellemelerden dolayı algilama yapamayabiliyor. Program ile alakalı bir şey olabilir. Bu arada mutlu yıllar:)
Top Bottom