3pin add RGB kablo ve VGA kablo

otdbaskan

80+
Reaksiyon skoru
0
(XGaming V920 Micro Atx Gaming Case /50W
80+Bronze - Xgaming black). kasama (Gametech Hydra 240 MM AMD / Intel
Uyumlu islemci Sivi Sogutma Sistemi + intel)
Kasanin fan hubu var birde RGB hub aldım hep sıvı soğutma hemde kasanın RGB lerini baglayabilmek icin. Sıvı soğutmanin fanlarinda hem dişi hem erkek 3pin adreslenebilir argb kablo var ben dişi olanıni kullandım ve argb çalıştı renkleri kontrol etmeyi denemedim sıkıntı olan kasanın fanlarını bağlandığım fan hubtan VDG adlı bir kablo var anakartim (Asus prime B650M-R) bir giris bulamadım dönüştürücü kablo aradım oda dişiden dişiye benim VDG kabloda dişi ne yapabilirim
.

VDG kablo bu işte

Ekler

• 1000007019.webp
    1000007019.webp
    9.8 KB · Hit: 12
(XGaming V920 Micro Atx Gaming Case /50W
80+Bronze - Xgaming black). kasama (Gametech Hydra 240 MM AMD / Intel
Uyumlu islemci Sivi Sogutma Sistemi + intel)
Kasanin fan hubu var birde RGB hub aldım hep sıvı soğutma hemde kasanın RGB lerini baglayabilmek icin. Sıvı soğutmanin fanlarinda hem dişi hem erkek 3pin adreslenebilir argb kablo var ben dişi olanıni kullandım ve argb çalıştı renkleri kontrol etmeyi denemedim sıkıntı olan kasanın fanlarını bağlandığım fan hubtan VDG adlı bir kablo var anakartim (Asus prime B650M-R) bir giris bulamadım dönüştürücü kablo aradım oda dişiden dişiye benim VDG kabloda dişi ne yapabilirim
.
Bu sıvı soğutmayı kullanmıştım ben. ARGB değildi. Yani renkleri kontrol edemiyorsun. Standart rainbow yanıyordu sadece.
Gösterdiğin kablo fan için sanırım

Fanlar dönüyor kasanın fan hubundan çıktı o kablo
Gigabyte özel bir kablo yazıyor internette. Dediğim gibi o sıvı soğutma fan ve pompanın ARGB desteği yok, standart rainbow sadece. Fanlar dönüyorsa, pompa başlığını da taktıysan sorun yoktur

Bu sıvı soğutmayı kullanmıştım ben. ARGB değildi. Yani renkleri kontrol edemiyorsun. Standart rainbow yanıyordu sadece.
Gösterdiğin

Gigabyte özel bir kablo yazıyor internette. Dediğim gibi o sıvı soğutma fan ve pompanın ARGB desteği yok, standart rainbow sadece. Fanlar dönüyorsa, pompa başlığını da taktıysan sorun yoktur
Allah razı olsun abi o kafama takilmisti birde bu kasanın fan hubu sayesinde fanların argb lerini kumanda ile kontrol edebiliyormusuz ama ben VDG takamadigim için heralde kontrol edemedim o VDG yi nereye nasıl takabilirim ki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birde kasanın 2 fanı daha var soktum sıvı soğutmanin fanlari yerine onları taksam ne olur abi?

Allah razı olsun abi o kafama takilmisti birde bu kasanın fan hubu sayesinde fanların argb lerini kumanda ile kontrol edebiliyormusuz ama ben VDG takamadigim için heralde kontrol edemedim o VDG yi nereye nasıl takabilirim ki
Tek şekilde yanıyor o fanlar. Kontrol edemezsin. O başlık boşta kalsın farketmiyor, öyle görünüyor. Benim aldığımda o başlık yoktu.

Birde kasanın 2 fanı daha var soktum sıvı soğutmanin fanlari yerine onları taksam ne olur abi?
Sıvı soğutmalarda pompa için, bir de radyatör fan için kablo olur.
Fan kablosunu CPU fana, Pompa kablosunu Cpu-Opt,Fan4 Pump, AIO Pump a, bunlar yoksa pompayı Cpu Fan a, fan kablosunu mecburen SYS Fan a takacaksın.
Kasa fanlarını ayrı sokete tak

Kasanın fanlarını kumanda ile kontrol edebilmek için VDG kabloyu nereye takabilirim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,017
Üyeler
184,718
Son üye
legentimus
Geri