Thermalright güçlendirme kiti alınmalı mı ?

Volta

80+
Reaksiyon skoru
23
arkadaşlar güçlendirme kiti alayım mı AM5 kullanıcam termal macun işlemcinin yanlarına taşdığında çok rahatsız görüntü veriyor bana sizce ne yapayım hangisi mantıklı ?

arkadaşlar güçlendirme kiti alayım mı AM5 kullanıcam termal macun işlemcinin yanlarına taşdığında çok rahatsız görüntü veriyor bana sizce ne yapayım hangisi mantıklı ?
giçlendirme kiti intel için daha mantıklı amd için pek gerek yok

derece olarak 1-2 fark ediyor max dersen yedekte macun dursun hemde daha iyi durur alabilirsin

Fazla sürülmesi ve tabi ki de macunun kıvamının sakız gibi olması durumunda yine de taşıyor.
Amaç işlemci soğutucusunun , işlemciye tam olarak oturması. Sıcaklıklar da 3-5 dereceye kadar fark edebiliyor.

giçlendirme kiti intel için daha mantıklı amd için pek gerek yok
ama yinede am5 işlemciler içinde önemli diyenler oldu başka forumlarda hocam 3-5 derece sıcaklık indiriyomuş ve işlemcinin yan boşluk pin kısımlarına macun bulaştırmıyormuş çok iyi geldi bana
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

derece olarak 1-2 fark ediyor max dersen yedekte macun dursun hemde daha iyi durur alabilirsin
aldım hocam ama işlemci söküp takmak için 1 defalığına uğraşmak gerektiyor mandal gibi basit değil ama olsun değer zaten hep işlemci değiştirmeyeceğim için 1-2 defalığına 4 tane vidayı söküp takarım hayırlısıyla.

ben kullanıyorum öneririm işe yarıyor hem daha iyi oturuyor hemde 2-3 derece daha aşağı fark ediyor bide boşluk kalmıyor arada macun sürerken iyi oluyor

ben kullanıyorum öneririm işe yarıyor hem daha iyi oturuyor hemde 2-3 derece daha aşağı fark ediyor bide boşluk kalmıyor arada macun sürerken iyi oluyor
beni düşündüren şu oldu satın alırken hocam işlemci değiştirdiğim zaman sürekli değiştirmiyoruz tabi ama değiştireceğimiz zaman 4 tane vidasını söküp kiti yeriden çıkartıp takması uzun sürüyor onun için şüphe ettim fakat 1 defalığına uğraşıcaz o kadar zor durum değil gibi geliyor.

beni düşündüren şu oldu satın alırken hocam işlemci değiştirdiğim zaman sürekli değiştirmiyoruz tabi ama değiştireceğimiz zaman 4 tane vidasını söküp kiti yeriden çıkartıp takması uzun sürüyor onun için şüphe ettim fakat 1 defalığına uğraşıcaz o kadar zor durum değil gibi geliyor.
Bende onu düşünmüştüm ama zorluk olmadan güzellik olmuyor 😃 zaten işlemcim uzun yıllar götürür diye almıştım bide stokta pek olmuyordu aldığım zamanlar düşünmeden çekmiştim sürekli takıp çıkarılmazsa sorun değil tabii ki bende anakart değiştirmeyi düşünüyordum kim uğraşacak dedim kalsın dedim bir süre daha 😅

Geri