giçlendirme kiti intel için daha mantıklı amd için pek gerek yokarkadaşlar güçlendirme kiti alayım mı AM5 kullanıcam termal macun işlemcinin yanlarına taşdığında çok rahatsız görüntü veriyor bana sizce ne yapayım hangisi mantıklı ?
derece olarak 1-2 fark ediyor max dersen yedekte macun dursun hemde daha iyi durur alabilirsinarkadaşlar güçlendirme kiti alayım mı AM5 kullanıcam termal macun işlemcinin yanlarına taşdığında çok rahatsız görüntü veriyor bana sizce ne yapayım hangisi mantıklı ?
Fazla sürülmesi ve tabi ki de macunun kıvamının sakız gibi olması durumunda yine de taşıyor.arkadaşlar güçlendirme kiti alayım mı AM5 kullanıcam termal macun işlemcinin yanlarına taşdığında çok rahatsız görüntü veriyor bana sizce ne yapayım hangisi mantıklı ?
ama yinede am5 işlemciler içinde önemli diyenler oldu başka forumlarda hocam 3-5 derece sıcaklık indiriyomuş ve işlemcinin yan boşluk pin kısımlarına macun bulaştırmıyormuş çok iyi geldi banagiçlendirme kiti intel için daha mantıklı amd için pek gerek yok
aldım hocam ama işlemci söküp takmak için 1 defalığına uğraşmak gerektiyor mandal gibi basit değil ama olsun değer zaten hep işlemci değiştirmeyeceğim için 1-2 defalığına 4 tane vidayı söküp takarım hayırlısıyla.derece olarak 1-2 fark ediyor max dersen yedekte macun dursun hemde daha iyi durur alabilirsin
çok teşekkürler hocam iyi eğlenceler.kesinlikle
beni düşündüren şu oldu satın alırken hocam işlemci değiştirdiğim zaman sürekli değiştirmiyoruz tabi ama değiştireceğimiz zaman 4 tane vidasını söküp kiti yeriden çıkartıp takması uzun sürüyor onun için şüphe ettim fakat 1 defalığına uğraşıcaz o kadar zor durum değil gibi geliyor.ben kullanıyorum öneririm işe yarıyor hem daha iyi oturuyor hemde 2-3 derece daha aşağı fark ediyor bide boşluk kalmıyor arada macun sürerken iyi oluyor
Bende onu düşünmüştüm ama zorluk olmadan güzellik olmuyorbeni düşündüren şu oldu satın alırken hocam işlemci değiştirdiğim zaman sürekli değiştirmiyoruz tabi ama değiştireceğimiz zaman 4 tane vidasını söküp kiti yeriden çıkartıp takması uzun sürüyor onun için şüphe ettim fakat 1 defalığına uğraşıcaz o kadar zor durum değil gibi geliyor.