Arama sonuçları: *

1. A

Çözüldü✓ IRQL NOT LESS OR EQUAL mavi ekran

bios ekranına girip ram frekanslarını düşürdüm eğer sorunun düzelmezse bir monster yetkili servisini arayıp sora bilirsin bazen laptoplarda hele de bu firmada bu tarz sorunlar ola biliyor belki de sebeb başka yerden kaynaklı olabilir
  2. A

hocam yardımın için teşekkürler sorunu çözdüm sorun anakartın ramleri 3200 mhz de desteklememesi hani normalde 3200 mhz destekliyor gibi gözüküyor fakat ram 3200 mhz olunca sistem mavi ekran veriyor şuan 3000 mhz yaptım voltaj düşürdüm sistem bir kaç gündür stabil çalışıyor fps olarakta fark yok...
  3. A

https://drive.google.com/file/d/1gJxScDuYlsbH8npkngTzs2xO3nr1ddu6/view?usp=sharing 1698302657 bilgisayara format attığım için dosyalar boştu formatan sonra yine aynı sorunlar oluşunca attım
  4. A

o dosya tamamen boş
  5. A

Normalde böyle bir şey yoktu önce Opera GX kullanırken bir anda kasma ve donma olup mavi ekran veriyordu uygulamayı sildim Chrome kullanmaya başladım onda da önce sayfa çöküyor sonra mavi ekran geliyor hata kodu IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL olarak geçiyor bu durum diğer ugulamalara da sıçradı...
  6. A

bilgisayar aniden kapanıyor

işlemci soğutucunda problem var mı emin değilim çünkü bazen sorunsuz çalışıyor bazen tamamen 89 derecelere çıkıyor ve durum sadece açılışta meydana geliyor eğer pc açıldıktan sonra normal değerler ile başlarsa yük altında bile 50 derece civarında geziniyor valorant tarzı işlemciye yük bindiren...
  7. A

bazen kurtarma ekranı geliyor bazen direk windows açılır açılmaz işlemci bir anda 85 dereceleri görüyor pc kendini kapıyor 1696489020 bazen de düzeliyor ve yük altında bile 50 derecelerde dolanıyor
  8. A

Bilgisayarım birkaç güne kadar sorunsuz çalışıyordu sonrasında sistemimde aniden sıvı soğutma fanları açılışta hızlı hızlı çalışıp birden bilgisayarı kapatmaya başladı bunu bazen yapıp bazen de yapmıyor. Termal macunu daha bugün değiştirdim aynı sorun devam ediyor Arctic MX 4 termal macun...
  9. A

Altyapı başvurusu yaptım geçen hafta bugun mesaj geldi

türk telekoma pek güven olmaz sen sabret bekle ne zaman gelirler belli olmaz
  10. A

Çözüldü✓ bilgisayar aniden kapanıyor

sorun sıvı sogutmanın kablosu yüzünden meydana geliyormuş kullandığım model dark aqua force 242r dark yazan kısmın ledi sorunsuz çalışıyorudu ama arka kısımdaki led yanıp sönüyordu bende kabloyu çıkardım led söndğrmek adına sonra pc kafayı yedi taktım düzeldi bende anlamdım normalde windows...
  11. A

sorunu çözdüm
  12. A

bilgisayarım da hiç bir sorun yoktu sadece temizlemek amacıyla kasanın arkasındaki kabloları çıkarttım geri taktım derken bir anda bilgisayar açıldıktan sonra bir anda kapanmaya başladı en sonda kurtarma ekranı geldi windows düzgün yüklenmemiş diye ki ben kendi sitesinden indirdim ve bu zaman...
  13. A

Sistemim Valorantda Kasıyor

anlattım yazımda bu olayı sistemi ile alakalı bir sorun degil hem internet kafelerde test ettim hemde kendi bilgisayarımda da hepside iyi bilgisaayarlar ama fps drop ve arada ağ hatası veriyor sorun oyunla ilgili birde devamında yazdıgım olayda oyuna para yatıracaksa iki kere düşünsün...
  14. A

Sistemim Valorantda Kasıyor

oyunla alakalı olabilir oyunu tam yapamamışlar durmadan bir sorun veriyor bu durumu bir çok yerde gördüm ve kendimde yaşadım gördügüm sistemler iyi olmasına ragmen bu sorun yaşanıyor hatta başka sorunlarda oluyor cihaz banı ata biliyor sistem hiçbirşey yapmasanda dikkat et böyle haksız ban...
  15. A

Windows 10 arabirim desteklenmiyor sorunu

öncelikle iyi akşamlar sorunum exe dosylarımı bozmamla başladı sonrasında exe dosylarımı düzeltsemde şimdi de bu sorun ortaya çıktı en basitinden örnek olarak bu sorun nvıdıa denetim masasını açamamla başladı ve bazı uygulmalarda devam etti sorunun çözümü var mı arkadaşlar lütfen yardımcı...
Top Bottom