Neler Yeni

Sistemim Valorantda Kasıyor

Ryuga Kishatu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
479
İsim
Ryuga Kishatu
Sistemim iyi pingim düşük fakat son zamanlarda sadece valorantda droplanmalar oluyor fps de yüksek

0W3R

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Ömer Beyazkılınç
V sync açık olabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sistemin ne ve kaç fps alıyosun

asawer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
turan
Sistemim iyi pingim düşük fakat son zamanlarda sadece valorantda droplanmalar oluyor fps de yüksek
oyunla alakalı olabilir oyunu tam yapamamışlar durmadan bir sorun veriyor bu durumu bir çok yerde gördüm ve kendimde yaşadım gördügüm sistemler iyi olmasına ragmen bu sorun yaşanıyor hatta başka sorunlarda oluyor cihaz banı ata biliyor sistem hiçbirşey yapmasanda dikkat et böyle haksız ban yiyen çok kişi var biride ben kısacası oyun sorun dolu

uydu3

80+ Silver
oyunla alakalı olabilir oyunu tam yapamamışlar durmadan bir sorun veriyor bu durumu bir çok yerde gördüm ve kendimde yaşadım gördügüm sistemler iyi olmasına ragmen bu sorun yaşanıyor hatta başka sorunlarda oluyor cihaz banı ata biliyor sistem hiçbirşey yapmasanda dikkat et böyle haksız ban yiyen çok kişi var biride ben kısacası oyun sorun dolu
Adam sana ne sormuş sen neyden bahsediyon

asawer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
turan
Adam sana ne sormuş sen neyden bahsediyon
anlattım yazımda bu olayı sistemi ile alakalı bir sorun degil hem internet kafelerde test ettim hemde kendi bilgisayarımda da hepside iyi bilgisaayarlar ama fps drop ve arada ağ hatası veriyor sorun oyunla ilgili birde devamında yazdıgım olayda oyuna para yatıracaksa iki kere düşünsün dikkatli olsun diye yazdım onlarıda keyfimden yazmadım açıkçası riot valorantta sebebsiz ban atabiliyor

Top Bottom