Neler Yeni

bilgisayar aniden kapanıyor

asawer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
turan
Bilgisayarım birkaç güne kadar sorunsuz çalışıyordu sonrasında sistemimde aniden sıvı soğutma fanları açılışta hızlı hızlı çalışıp birden bilgisayarı kapatmaya başladı bunu bazen yapıp bazen de yapmıyor. Termal macunu daha bugün değiştirdim aynı sorun devam ediyor Arctic MX 4 termal macun kullandım
Sistem özeliklerim:
AMD Ryzen 7 2700X.
Galax 2060 1 Click OC.
Dark aquaforce W242r.

ka.dir18

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
340
İsim
Kadir Danacı
hangi ekrandan sonra kapanıyor ?

asawer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
turan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hangi ekrandan sonra kapanıyor ?
bazen kurtarma ekranı geliyor bazen direk windows açılır açılmaz işlemci bir anda 85 dereceleri görüyor pc kendini kapıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

bazen kurtarma ekranı geliyor bazen direk windows açılır açılmaz işlemci bir anda 85 dereceleri görüyor pc kendini kapıyor
bazen de düzeliyor ve yük altında bile 50 derecelerde dolanıyor

ka.dir18

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
340
İsim
Kadir Danacı
işlemci soğutucusunda problem varmı ?

asawer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
turan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
işlemci soğutucusunda problem varmı ?
işlemci soğutucunda problem var mı emin değilim çünkü bazen sorunsuz çalışıyor bazen tamamen 89 derecelere çıkıyor ve durum sadece açılışta meydana geliyor eğer pc açıldıktan sonra normal değerler ile başlarsa yük altında bile 50 derece civarında geziniyor valorant tarzı işlemciye yük bindiren bir oyunda denedim hatta farklı oyunlarda da aynı sonucu verdi hemen hemene
Mesaj otomatik birleştirildi:

işlemci soğutucunda problem var mı emin değilim çünkü bazen sorunsuz çalışıyor bazen tamamen 89 derecelere çıkıyor ve durum sadece açılışta meydana geliyor eğer pc açıldıktan sonra normal değerler ile başlarsa yük altında bile 50 derece civarında geziniyor valorant tarzı işlemciye yük bindiren bir oyunda denedim hatta farklı oyunlarda da aynı sonucu verdi hemen hemene
ekran kartı ve işlemci sıcaklıklarımın boşta değeleri hatta en son ekran kartı da 35 derecelere kadar düştü işlemcimde aynı şekilde arada dalgalanmalar olsada sorun yaratacak bir seviye de bir sıcaklık olmadı

Ekler

• IMG-20231005-WA0000.jpeg
    IMG-20231005-WA0000.jpeg
    762 KB · Hit: 16
Top Bottom