Arama sonuçları: *

1. asemih159

sistemim hakkında oyun önerisi

Estağfurullah, dalga geçmek kimin ne haddine!
  2. asemih159

Pc 64 Bit fakat programlar 32 bitte calısıyor

Ona çok takılma. Her program 64bit mimarisine uygun yapılmayabilir. Teknik açıdan; 64bit ve 32bit işlemcinin işlem kapasitesini belirtir. Şöyle bir örnekle anlatmaya çalışayım; 64bit bir işlemci en fazla 64 bin sayıyla işlem yapabiliyorsa, 32bit bir işlemci en fazla 32 bin sayıyla işlem...
  3. asemih159

İndirilenlerde debug dosyası oluştu

Chrome'dan kaynaklı bir hata. Endişelenecek bir şey yok. Hata daha fazla tekrar ederse Chrome'u yeniden yükleyebilirsin. Not: Ben burada Chrome'dan anlattım ama "Chromium" alt yapısına sahip tüm tarayıcılar için geçerli.
  4. asemih159

Pc 2 gündür aralıksız açık

Ben de aynı şeyi yaptım. İçimi ferahlattınız, teşekkürler.
  5. asemih159

Multimedya tuşları

Bunu bir inceleyin... 1597537402 https://www.instructables.com/id/Keyboard-Media-Controls-for-Windows-with-AutoHotKe/ Bu da yazılı bir kaynak.
  6. asemih159

ekran taşması

Monitör menüsünden "Image Control"a girin ardından "Clock" ayarını değiştirmeyi deneyin.
  7. asemih159

Yeni Ekran Kartı Görüntü Gelmeme Sorunu

Takipteyim. UP.
  8. asemih159

Monitör fps etkilermi

Monitörün çözünürlüğü çok fazla ise etkiler ama senin monitörün zayen eski imiş. Yani monitörünün fps’ine olumsuz anlamda bir etkisi söz konusu değil.
  9. asemih159

Bilgisayar açıliıyor fakat tepki yok

Bilgisayarınızda ekran kartı varsa HDMI kablosunu anakarta değil ekran kartına takmalısınız. Eğer ana karta takılıysa ekran kartına takarak birdaha dener misiniz.
  10. asemih159

Usb portları çalışmıyor

Anakartta hangi çıkışa taktın?
  11. asemih159

Çözüldü✓ Nvidia ve freesync monitörler

DisplayPort kablosu ile sorunsuz çalıştırabilirsiniz.
  12. asemih159

Masaüstü pc nin sürekli açık bırakmak

Teknik olarak sorun olmaz. Ama benim içim rahat olmuyor, olası bi hataya müdahale edemem.
  13. asemih159

MSI Afterburner ile oyun içi işlemci ve ekran kartı durumuna nasıl bakacağım?

Bu size yardımcı olur. https://forum.shiftdelete.net/konular/rehber-msi-afterburner-osd-gosterge-rehberi.527526/
  14. asemih159

KMSPico kaldırma

tabii ki en iyisi temiz kurulum ama sadece SDD’ye format atmanız KMSPico’yu ortadan kaldırmaya yeterli olacaktır.
  15. asemih159

Anakart ın Kasaya Sığma Durumu

Anakartın kasana uyumlu. Neden dersen; Kasan ATX boyutuna kadar destekliyor, anakartın ise mATX. Kasana ATX ve daha küçük boyutlu anakartları takabilirsin.
  16. asemih159

Pc yi güvenli modda başlattığımda input not supported hatası

Bunu bir deneyin derim. Olursa bana geri dönüş yaparsanız sevinirim. https://www.technopat.net/sosyal/konu/coezueldue-input-not-support-hatasi.487549/
  17. asemih159

Mouse çalışmıyor gereksiz

Garantisi varsa garantiye niye göndermiyorsunuz?
  18. asemih159

Mouse çalışmıyor gereksiz

İçini açıp kırık lehim var mı diye kontrol etmekisin. Eğer varsa ya kendin ya da bir bilene lehim yaptırmalısın.
  19. asemih159

PC Açılınca Açılan Siteler

Çözümü buldum! Ayrıca saçma sapan virüs programlarını deneme işineyaramaz. Çözümün bu olduğunu düşünüyorum, bende işe yaramıştı. Çalıştır’a gir. (Windows + R) Taskschd.msc yaz ve ENTER’a tıkla. Ardından karşına zamanlanmış görevler menüsü çıkacak. Buradan sana şüpheli gelen görevlere çift...
  20. asemih159

PC Açılınca Açılan Siteler

Bu biraz illettir. Banada aynısı bulaştı. Çözümünü hatırladığım kadarıyla sana paylaşacağım.
Top Bottom