Neler Yeni

KMSPico kaldırma

mertican

80+
Merhaba bilgisayarımı ayrı ayrı sitelerden parçalar alarak topladım ve kasaya monte etmeyi bilmediğimden bir bilgisayarcıya verdim ve adam KMSPico lu bir windows 10 kurmuş ilk başta sorun olmaz dedim ama sonradan sorun olduğunu farkettim mesela görev yöneticisini ilk açtığımda cpu birden 100 oluyor ve sonradan 10 lara düşüyor bi kaç tane forumda temiz bir windows kurduktan sonra bu sorunun geçtiğini söyleyenler oldu şimdi gelelim asıl konuya 120 gb ssd 500 gb hdd var bi kaç tane oyunu hddye kurdum hddyi yedekleyip ssdye temiz bir windows 10 kurarsam hdd de KMSPico bulguları kalır mı?

asemih159

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
664
İsim
Semih
Merhaba bilgisayarımı ayrı ayrı sitelerden parçalar alarak topladım ve kasaya monte etmeyi bilmediğimden bir bilgisayarcıya verdim ve adam KMSPico lu bir windows 10 kurmuş ilk başta sorun olmaz dedim ama sonradan sorun olduğunu farkettim mesela görev yöneticisini ilk açtığımda cpu birden 100 oluyor ve sonradan 10 lara düşüyor bi kaç tane forumda temiz bir windows kurduktan sonra bu sorunun geçtiğini söyleyenler oldu şimdi gelelim asıl konuya 120 gb SSD 500 gb HDD var bi kaç tane oyunu hddye kurdum hddyi yedekleyip ssdye temiz bir windows 10 kurarsam HDD de KMSPico bulguları kalır mı?
tabii ki en iyisi temiz kurulum ama sadece SDD’ye format atmanız KMSPico’yu ortadan kaldırmaya yeterli olacaktır.

106410

80+ Silver
Windows'u kurdugun diski format atarken sıfırla sorunun çözülür.

Top Bottom