Arama sonuçları: *

1. A

Oyunlarda Doku Titremesi

forumda bi arkadaş da paylaşmış birebir aynı sorun neden kaynaklanıyor olabilir her oyunda oluyor bende. oyunlardan soğudum bu yüzden çok keyif kaçırıyor. yardımcı olabilicek bir kişi yardım edebilirmi. 1599225221 Rica ediyorum gerçekten yardımcı olmak isteyen biri yardım edebilir mi ?
  2. A

Oyunlarda Doku ve Gölge Titremesi

yardımcı olabilecek kimse yok mu?
  3. A

güncel 1599118873 bu sorunu yaşayan bi bizmiyiz bilgiai olan yok mu
  4. A

güncel her şey
  5. A

Merhaba bu sorun doku titremesi ve gölgelerin titremesi bende tüm oyunlarda var ne yapsam düzelmiyor siz bir çözüm bulabildiniz mi
  6. A

Oyunlarda Doku Titremesi

hayır kabloluk bir durum yok. her oyunda az da olsa oluyor bf cs ets hitman
  7. A

Oyunlarda Doku Titremesi

kablo yeni onla bir ilgisi olduğunu zannetmiyorum hdmı kablosu var kendi monitörüm ben paugge marka displayport kablosu almıştım onu kullanıyorum 1599032028 Aşırı bir titreme yok ama beni çok rahatsız ediyor ekrandaki nesneler ve dokularda küçük bir titreme oluyor oyun zevkini mahvediyor. başak...
  8. A

Oyunlarda Doku Titremesi

oynadığım her oyunda dokular titriyor biraz ve oyun keyfim kaaçıyor. v sync açıp kapayıp amd fresync açıp kapatıp deniyorum. hertz 144 e alıyorum. antilasing en yükseğe alıyorum yine düzelmiyor. ekran akrtım rx 570 8gb bu sorunun neden olduğunu bilen biri yardımcı olabilirmi. her oyunda oluyor...
Top Bottom