Neler Yeni

Oyunlarda Doku ve Gölge Titremesi

tsushima

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Uğur Öztürk
Arkadaşlar merhaba, başlıkta da yazdığım gibi bir sorunla karşı karşıyayım ve bir türlü çözemedim. Şimdiye kadar zaten iki oyun yükledim pc ye, AC Origins ve GTA V. İkisinde de bu problemlerle karşılaştım. Ekran kartımda mı problem var diye şüphe etmeye başladım. AC Origins de karakter merdiven çıkarken ekranda titreme oluyordu, ara sahnelerde karakterlerin kıyafetlerinden belli kısımlar titriyordu. Bunun dışında bir şey ile karşılaşmadım ama GTA 5 de durum felaket. Oyunu nvidia game experience ın optimize hali ile directx 11 ile ultra ayarlarda oynuyorum ve neredeyse her uzaktaki ışık her gölge ve ara sahnelerde karaterlerin yüüzne vuran gölgeler vs derken grafik ultra olmasına rağmen kesinlikle öyle değil. Aşağıya iki tane link bırakıyorum. Bu videolardakine benzer problemler yaşıyorum. Ekran kartında bir problem varsa hemen aldığım yer ile iletişme geçmek isterim. Yoksa da çözümü bilen var mı?

Son olarak da sistemi yazayım: Gamegaraj Aquarian 5an

Ryzen 7 2700x, İnno3d gtx 1660, Crucial 16 ram, Crucial SSD

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Aykut Önkibar
Merhaba bu sorun doku titremesi ve gölgelerin titremesi bende tüm oyunlarda var ne yapsam düzelmiyor siz bir çözüm bulabildiniz mi

ardaozal

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,493
İsim
Arda Özal
Driverler güncel mi ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Aykut Önkibar
güncel
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu sorunu yaşayan bi bizmiyiz bilgiai olan yok mu

tsushima

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Uğur Öztürk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba bu sorun doku titremesi ve gölgelerin titremesi bende tüm oyunlarda var ne yapsam düzelmiyor siz bir çözüm bulabildiniz mi
Hocam, herhangi bir şekilde çözemedim sorunu. AC oddseyy de origins e nazaran çok daha az karşılaştım. RDR 2 de hiç karşılaşmadım. O yüzden oyunlardan mı kaynaklanıyor acaba diye düşünmeye başladım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,044,029
Üyeler
165,624
Son üye
kesistas
Top Bottom