Neler Yeni

Oyunlarda Doku Titremesi

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Aykut Önkibar
oynadığım her oyunda dokular titriyor biraz ve oyun keyfim kaaçıyor. v sync açıp kapayıp amd fresync açıp kapatıp deniyorum. hertz 144 e alıyorum. antilasing en yükseğe alıyorum yine düzelmiyor. ekran akrtım rx 570 8gb bu sorunun neden olduğunu bilen biri yardımcı olabilirmi. her oyunda oluyor çünkü

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
Vga kablosu mu kullanıyorsunuz ? Dvi veya HDMI kullanıyorsanız kablonuzun eskimiş veya bozulmuş olmasından titriyor olabilir mi ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Aykut Önkibar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kablo yeni onla bir ilgisi olduğunu zannetmiyorum hdmı kablosu var kendi monitörüm ben paugge marka displayport kablosu almıştım onu kullanıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aşırı bir titreme yok ama beni çok rahatsız ediyor ekrandaki nesneler ve dokularda küçük bir titreme oluyor oyun zevkini mahvediyor. başak aneyden olabilir orta halli bir kartım var sappıhıre rx 570 8 gb ekran kartında bir sorun olabilir mi acaba ama olsa bile daha büyük sıkıntılar olması gerekmezmi .monitörüm msı 144 hz onda bir sorun yok zaten.

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
Hocam titreme hangi oyunlarda oluyor onu da belirtirseniz sevinirim.

ardaozal

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,493
İsim
Arda Özal
oynadığım her oyunda dokular titriyor biraz ve oyun keyfim kaaçıyor. v sync açıp kapayıp amd fresync açıp kapatıp deniyorum. hertz 144 e alıyorum. antilasing en yükseğe alıyorum yine düzelmiyor. ekran akrtım rx 570 8gb bu sorunun neden olduğunu bilen biri yardımcı olabilirmi. her oyunda oluyor çünkü
Kabloda bir sorun var mı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Aykut Önkibar
hayır kabloluk bir durum yok. her oyunda az da olsa oluyor bf cs ets hitman

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Aykut Önkibar
forumda bi arkadaş da paylaşmış birebir aynı sorun neden kaynaklanıyor olabilir her oyunda oluyor bende. oyunlardan soğudum bu yüzden çok keyif kaçırıyor. yardımcı olabilicek bir kişi yardım edebilirmi.

Rica ediyorum gerçekten yardımcı olmak isteyen biri yardım edebilir mi ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emrecan Murat
forumda bi arkadaş da paylaşmış birebir aynı sorun neden kaynaklanıyor olabilir her oyunda oluyor bende. oyunlardan soğudum bu yüzden çok keyif kaçırıyor. yardımcı olabilicek bir kişi yardım edebilirmi.

Rica ediyorum gerçekten yardımcı olmak isteyen biri yardım edebilir mi ?
Aynı sorun bendede var çözebildinmi ?

DejavuKing

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Furkan Emre Asım
Top Bottom