Arama sonuçları: *

1. byfaresiz

Buna nasıl oyuncu bilgisayarı denir ?

Kaç yıldır kırılmayan döngülerden biri çok takılacak bir durum yok ortada ha takılacak kişi çok tabii orası ayrı ama bundan yıllar önce daha kötü bir piyasa vardı ve bu durumların âlâsı o zamanda yaşanıyordu.
  2. byfaresiz

Mavi Ekran Mavi ekran yiyorum, minidump paylaştım.

Böyle bir sorunu toplu tek kurulumlu VCRedist yüklediğimde yaşamıştım yüksek ayarlarda stres testine soktum en son ve fark ettiğim belirttiğim yazılımların tekrar kurulması ile büyük ihtimal çift algılıyor ve çöküyordu aynı şekil de occt olması lazım uygulamanım adı bir stres testine sok tepki...
  3. byfaresiz

Mavi Ekran Mavi ekran yiyorum, minidump paylaştım.

Sistemi açıp kullanabiliyor musun yoksa açıldığı gibi mi kapanıyor.
  4. byfaresiz

Bilgisayarım donmadığı halde donuyomuş gibi ses çıkarıyor

Ses hoparlör kulaklık vb yerlerden geliyorsa büyük ihtimal ani yük ile oluşan durumlardan oluyordur şahsi olarak bunu çöp olmuş Ssd de yaşamıştım. Benchmark ile sistemine göre ağır yük testi yap, bak durum ne gösteriyor.
  5. byfaresiz

PC alacağım ve kararsızım hangisi olmali

O bütçeye 4060 ti 16GB li hazır bir sitem çıkar diye düşünüyorum, ileriye dönük Vram konusunda yetersiz kalmaması için hoş olabilir ama performansı bilemem ne kadar fark olur 8GB olan ile zaten Fg, Dlss gibi etkenler olduğu için rahat rahat kullanırsın bence. Zaten eskilerin 30 serisi dahil...
  6. byfaresiz

Çözüldü✓ Oyunun bir bölümünde kilitlenip resetlenme sorunu

Sorunu çözdüm C++ Visual, DirectX içerikli toplu paketleri kuruyorum normal de biraz abartıya kaçmışım ve uyumsuz veya aynı içerikli paketler yüklediğim için sistem de boğulma yaşanması ile tekrar dan başlatma gibi sorunlar ortaya çıkıyordu bu konu ile alakalı sorun yaşayanların tüm yazılımları...
  7. byfaresiz

Çözüldü✓ Oyunun bir bölümünde kilitlenip resetlenme sorunu

Merhaba Kingdom Come Deliverance kilise içerisin de ki bir görev sırasında kitlenip resetlenme sorunu yaşıyorum eski bir kayıt tan açarsam sonrasında bir problem olmuyor. Tam olarak sorunu anlamadım yardımcı olabilecek arkadaşlar için hata dosyalarını ekledim. Minidump Sistem
  8. byfaresiz

Çözüldü✓ Bazı oyunların sistemi yeniden başlatma problemi

Dün den beri test ediyorum bir sıkıntı çıkmadı şuana kadar umarım düzelmiştir çok teşekkürler emeğine sağlık.
  9. byfaresiz

Çözüldü✓ Bazı oyunların sistemi yeniden başlatma problemi

Selam özellikle belli oyunlar da devamlı olmasa da ara sıra yeniden başlatılma problemi ortaya. Çıkıyor bu oyunlar Rust, 7 Days to Die. Bunlar haricinde yüksek bütçeli oyunlarda hiç böyle sorunlar yaşamadım. sistem Minidump YENİ Minidump Konu hakkında bilgi sahibi biri yardımcı olursa çok...
Top Bottom