Arama sonuçları: *

1. callousness

Format atmama yardımcı olur musunuz?

Windows etkinleştirme de çok kolay, cmd ile etkinleştirilebiliyor. ben öyle yapmıştım arkadaşıma ve hâlâ sağlam 🫡
  2. callousness

yeni topladığım bilgisayar açılmıyor

düşük ama şu sıra bayağı görüyorum, psu hatası...
  3. callousness

bence psuda sorun olabilir, isterseniz teknik servisle iletişime geçin
  4. callousness

hocam valla baktığımda, güç pini vs hepsi doğru bağlı. aklım almadı bu işi. acaba psu arızalı olabilir mi? psu modeli nedir?
  5. callousness

hocam peki psu'yu bağlarken baktınız mı kullanım kılavuzuna? veya anakarta takılan şu reset vs kablolarını takarken de kılavuza baktınız mi?
  6. callousness

Psu üzerinde 0-1 tuşu var mi hocam? Belki varsa, kapalı kalmış olabilir bakar mısınız?
  7. callousness

Gigabyte anakart Secure Boot sonrası görüntü gelmiyor

bios ekrani dahi gelmiyor mu hocam?
  8. callousness

Çözüldü✓ msi prospect kasa montaj yardım

tam olarak neyi yapamadıniz hocam?
  9. callousness

SIVI SOĞUTMADA 6 PİN OLUR MU?

anakarti güncellemek şart oldu 😂
  10. callousness

buna benzer sürücüm var şu an, lakin 6 pinli LED çıkışları var da fakat onlar da uyumlu olur mu kasadaki fanlar ile.. bilmiyorum
  11. callousness

Anakartım şu anlık gigabyte b450m s2h, ve sıvı soğutma almayı düşünüyorum. Lakin işte Argbler için öyle pin mevzusu olacağı aklıma gelmedi :') bir tık üzdü bu
  12. callousness

beyler, az önce forumda dolaşırken gördüm. 4 pin vs oluyormuş bu sıvı soğutmalardaki Argbler için, Anakartımda Argb yok, kasamdaki fanlarda Argb var onlar için de sürücü var, fanlar 6 pinli. Acaba 6 pinli sıvı soğutma var mı veya bunu nasıl çözeriz?
  13. callousness

GİGABYTE B450M S2H ARGB BAĞLANTI SORUNU

deneme amaçlı, işlemci ve ramleri taktım abi. psu'ya enerji verip deniyorum. ama olmuyor
  14. callousness

ne işik yanıyor ne de dönüyor..
  15. callousness

deniyorum abi, buralarda ol 😅 1676393552 abi sata da okey ama benim fanlar da dönmüyor
  16. callousness

SATA kablosu var abi, onu nereye takacağım 😅
  17. callousness

gamepower warcry mid atx kasa aldım, içinde Argb sürücü ile birlikte geldi. Denemek amaçlı taktım ama ne fanlar çalıştı ne de rgbler yandı. bu 3 pinli VDG kablosu nereye takılıyor... kafayı yemek üzereyim
  18. callousness

Gamepower Warcry Mid Atx Gaming Kasaya MSİ RTX 3060Tİ Sığar mı?

ekran kartının kabloları şu anki kasanın kapağını kapatmama engel oluyor da kankam.. bilemedim ne bileyim umarım öyledir 1676305238 1-2 aya sıvı soğutma alacağım şşş :kedi:
  19. callousness

Gamepower Warcry Mid Atx Gaming Kasaya MSİ RTX 3060Tİ Sığar mı?

beyler öncelikle merhaba, ben "gamepower warcry mid atx" kasa aldım ve ekran kartım msi gaming trio z 3060ti, acaba sığar mı? emin olamadım o.O2 birde kule tipi soğutma aldım..
Top Bottom