Neler Yeni

Format atmama yardımcı olur musunuz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Mithat Özdemir
Amd ekran kartından nvidia ekran kartına geçicem birazdan. Normalde ddu ile silin diyorlardı ama benim format atma niyetim de vardı arkadaşlar. Format nasıl atabilirim 2 tane flash belleğim var attıktan sonra ne yapmam lazım nvidianın hangi sürücülerini indirmem lazım. Windowsun hangi sürümünü kurayım formattan sonra windowsuda etkinleştiriceğim

abbidik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Ahmet
Youtube da bunların hepsini adım adım anlatan videolar var çok zor bir olay değil. USB ye windows nasıl kurulur format nasıl atılır gibi yazıp ararsan çıkar youtube da

BlueLabels

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,012
İsim
Kaira Bilgic
Amd ekran kartından nvidia ekran kartına geçicem birazdan. Normalde ddu ile silin diyorlardı ama benim format atma niyetim de vardı arkadaşlar. Format nasıl atabilirim 2 tane flash belleğim var attıktan sonra ne yapmam lazım nvidianın hangi sürücülerini indirmem lazım. Windowsun hangi sürümünü kurayım formattan sonra windowsuda etkinleştiriceğim
sürüclerin çoğu kendi otomatik indiriyor nvidia sitesinden kendi sürücünü güncellersin kartına göre ekstra olarak yedek dosyalarını da ayır bir yere bir flasha isoyu kurarsın bir flasha yedek yaparsın veya GDrive kullanabilirsin

callousness

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Ahmet SARIOĞLU
Instagram
instagram.com/ichbinsarioglu
Windows etkinleştirme de çok kolay, cmd ile etkinleştirilebiliyor. ben öyle yapmıştım arkadaşıma ve hâlâ sağlam 🫡

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,393
Üyeler
163,487
Son üye
ozyuurtonur
Top Bottom