Arama sonuçları: *

1. carljohnson

Gpu sıcaklığı 0 gösteriyor

Ekran kartın apu ise ondan olabilir
  2. carljohnson

Çözüldü✓ Gigabyte R9 280x Ekran Donması

https://www.gigabyte.com/Graphics-Card/GV-R928XOC-3GD-rev-20#ov kendi sitesinde 600W önermiş. Senin PSU da kaliteli bir ürün. açıkçası ondan olacağını sanmıyorum. Driverlar güncel mi?
  3. carljohnson

Yeni kasaya gectim sistem baslamiyor

PSU da mekanik bir sıkıntı olabilir. o tık sesi bir çeşit koruma veya şalter olabilir. psu modeliniz nedir?
  4. carljohnson

valorant takılma sorunu

o zaman yüksek ihtimal internetinden kaynaklanıyordur. ama tabii optimizasyon sorunları vs. de işini içine giriyor
  5. carljohnson

valorant takılma sorunu

eğer türkiye sunucusunda bu pingleri alıyorsan takılmaların sebebi bu olabilir. yok eğer frankfurtta oynuyorsan 80ms kabul edilebilir bir değer
  6. carljohnson

Sabit %100 cpu kullanımı

Seslerin takılmasının sebebi işlemci olabilir. Eğer eski bir işlemcide 1080p ve üstü videolar izlemeye kalkışıyorsanız ondan olabilir
  7. carljohnson

Sabit %100 cpu kullanımı

İşlemler kısmında çoktan-aza cpu bazlı sıralama yapıp atabilir misiniz? Ayrıca virüs bulaşmış gibi. Kaspersky öneririm
  8. carljohnson

Bilgisayarım Sehpadan Düştü Bir Sıkıntısı Olup Olmadığını Nasıl Anlarım?

Stress testleri yapmanı öneririm. Ayrıca HDD düşmelerde en çok zarar gören parça olur genelde. Varsa bi bakmanı öneririm
  9. carljohnson

Yüksek CPU kullanımı

Ekran kartının %100ü kullanılıyorsa darboğaz yoktur.
  10. carljohnson

Yüksek CPU kullanımı

Görev yöneticisinden işlemci sırlamalı tüketimleri atabilir misin? Arkaplanda malware ya da antivürüs gibi şeyler çalışıyor olabilir. Bana çok yüksek geldi %83
  11. carljohnson

Virüsten korunamama

Arkadaşlar bir program indirmem gerekiyordu. Defender falan devre dışı bıraktım. Kurdum programı ama virüs olduğundan şüphelendim ve sildim. Sanırım hala etkileri devam ediyor. Masaüstündeyken bile %30 CPU kullanılıyor Defender açmaya gidiyorum "Sizin virüs ve tehdit korumanız, yöneticiniz...
  12. carljohnson

Kasa 3-4 Saniye Çalışıp Sürekli Kapanıyor

Tuş bozulmuş olabilir bir anahtar yardıı ile açmayı denesin. Sakın yanlış yapmasın ekran kartımı yakmıştım kjoafag
  13. carljohnson

İyi sistem, Düşük FPS

Sıcaklık bir laptopa göre oldukça iyi CPU da GPU da 75 derecelerde takılıyor. Ben de sorunun o olabileceğini düşünüp işlemcinin frekansını düşürdüğünü tahmin etmiştim ama msi afterburner açtığımda 75 derecelerde idi @Mehmet Yılmaz (Yardım abi xD)
  14. carljohnson

İyi sistem, Düşük FPS

Bu turbo boost a mı geçmemi sağlayacak yoksa fps sorunumun çözülmesini mi
  15. carljohnson

İyi sistem, Düşük FPS

Acaba Cs:Go da olduğu gibi "fps_max 0" gibi kodlar yazabilir miyim başlangıç ayarlarına
  16. carljohnson

İyi sistem, Düşük FPS

Arkadaşlar dün de konu açtım ama pek yardım edemediler. Her neyse laptopum; i5 9300H Gtx 1650 8GB RAM 1TB HDD + 256GB SSD Lenovo L340 Bu şekilde sistem özelliklerim ama PUBG de çok düşük FPS ler Alıyorum testleri izlediğimde yüksek-ultra ayarlarda 80-90FPS alıyorlarken ben endüşükte 60FPS...
  17. carljohnson

İyi sistem, düşük FPS

Arkadaşlar dün de konu açtım ama pek yardım edemediler. Her neyse laptopum; i5 9300H Gtx 1650 8GB RAM 1TB HDD + 256GB ssd Lenovo L340 Bu şekilde sistem özelliklerim ama PUBG de çok düşük FPS ler Alıyorum testleri izlediğimde yüksek-ultra ayarlarda 80-90FPS alıyorlarken ben endüşükte 60FPS...
  18. carljohnson

YENİ PC ALDIM ACİL YARDIM

ben bu video yardımı ile çözmüştüm
  19. carljohnson

Laptop da kaçak mı var

Şu an fark ettim de kesin var ama bataryaya yakın kısım değil ve evet topraklama hattı var diye biliyorum
  20. carljohnson

Laptop da kaçak mı var

Vaay harika fikir aknfpaf
Top Bottom