Neler Yeni

Yeni kasaya gectim sistem baslamiyor

Armanax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Gökay
Merhaba, yeni kasa aldim ve bu kasaya montajimi yaptim. Fakat anakarta guc gelmiyor sanirim ki sistem baslamiyor. Kablolamayi dogru yaptigima eminim defalarca uzerinden gectim. Psu dan tik diye bi ses geliyor ama sistem baslamiyor. Neyi atliyor olabilirim ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
189
İsim
Carl Johnson
Merhaba, yeni kasa aldim ve bu kasaya montajimi yaptim. Fakat anakarta guc gelmiyor sanirim ki sistem baslamiyor. Kablolamayi dogru yaptigima eminim defalarca uzerinden gectim. Psu dan tik diye bi ses geliyor ama sistem baslamiyor. Neyi atliyor olabilirim ?
PSU da mekanik bir sıkıntı olabilir. o tık sesi bir çeşit koruma veya şalter olabilir. psu modeliniz nedir?

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Fanlar çalışıyor mu?

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,546
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Bip sesi falan geliyor mu

TahinPekmez

80+ Silver
montaj yaparken statik olmuş olmasın. ellerini duvara değdirseydin en azından

Armanax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Gökay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fan kablosunu hem psu ya hemde anakarta bagladigim icinmis, anakarttan cikarinca sorun duzeldi tesekkurler. Konuyu kapatmayi bilmjyorum kapanabilir.

Top Bottom