Arama sonuçları: *

1. cnrkn

Oyun oynarken pc kapandı şimdi açılmıyor

Mosfet'lerde sorun olduğunu düşünmüyorum açıkçası keza güç yönetimi yüklenmesi ile açılmamazlık değil GPU genelinde sorun olduğunda çoğu zaman ya gücü otomatik keser ya da hiç almaz farklı donanımlara zarar vermemesi açısından koruma gibi düşünmek lazım. Bence Anakart üzerinde müdahale olayına...
  2. cnrkn

Oyun oynarken pc kapandı şimdi açılmıyor

GPU miadını doldurmuş olabilir yüksek ihtimal, geçmiş olsun.
  3. cnrkn

Bilgisayarım'da kimsenin çözemediği bir sorun var

Google da aratabilirsin ücretsiz sürümleri vardı OCCT yaz çıkar zaten direk birde onunla test et istersen 👍
  4. cnrkn

Bilgisayarım'da kimsenin çözemediği bir sorun var

Testi birde occt ile yapmayı denermisin ya da denedin mi dostum geçmiş olsun bu arada :(
  5. cnrkn

Ndvia ekran kartı sürücüsü indirme

burdan indirebilirsin dostum https://www.nvidia.com/tr-tr/geforce/drivers/
  6. cnrkn

Darboğaz ve monitör çözünürlüğü durumu nedir?

Bottleneck olmaz bu 1 monitorde 2k tavsiye ederim hem ama zorlamayacağı diyorsan yüksek kare hızına sahip bir fhd de bakabilrsin TUf serilerine bir göz at istersen ASUS ta
  7. cnrkn

Güç kaynağımın fazla ses çıkartması

eğer sök tak tan anlıyorsan fanı söküp değiştirebilrsin ya da en kötü ihtimalle yine fanı söküp wd40 ile dikkatli bir müdahale yapabilirsin ( wd40 içine boca etme aman diyim) bilmiyorsan zaten hiç bulaşma bile
  8. cnrkn

Çözüldü✓ B450m-K2 bios güncelleyemiyorum

haydaa windows kurulu değil miydi? :D bende sanıyorum win kurulu format atıcaksın sen biostan ayar yapmaya çalışıyorsun :D elinde bootable flash yoksa bir yerden temin edeceksin internet cafe falan bir yerden bulucan artık maalesef
  9. cnrkn

biosa girdikten sonra boot kısmına gel orda os type yazar csm enabled mi disabled mi? örn:
  10. cnrkn

boot section da biosta csm kapalı mı açık mı?
  11. cnrkn

Mavi Ekran (minidump var) kernel_security_check_failure

Ramleri oc siz denediğinde de aynı hatayı aldın mı ?
  12. cnrkn

Mavi Ekran (minidump var) kernel_security_check_failure

Bir çok etken sebep olabileceği gibi yaygın durumlar bu şekilde! · Yanlış yapılandırılmış, eski veya bozuk aygıt sürücüleri. (Çok yaygın) · Son bir yazılım değişikliğinden Windows kayıt defterinde bozulma (yükleme veya kaldırma). · Windows sistem dosyalarını veya...
  13. cnrkn

Pc de anlamadığım bir şekilde sorun var!

monitor kablosu ve bağlantılarında sorun yoktur umarım
  14. cnrkn

Bilgisayarım bi anda donup kendini resetliyor

Muhtemelen GPU Vramler sorun vermeye başlamış ama teknik bir ekibe göstermen de fayda var geçmiş olsun dostum :(
  15. cnrkn

PC oyun oynarken aniden kapanıyor

Selamlar muhtemelen PSU da sorun vardır diye düşünüyorum ancak OCCT de genel bir teste sokmanı tavsiye ederim önce PSU dan al testi bence orda zaten kendini belli eder ordan sonuç alamazsan sırasıyla MEM ve CPU GPU şeklinde yapabilirsin! 1671092725 Selam yazdım yazdım iletişimde kalırız 👍
  16. cnrkn

Mavi Ekran 6600XT-6700 takılı 2 sistemde Display Portlu bağlantı ekran gidip-gelme sorunu

Olur istersen Dc veriyim gel haberleşelim ordan bakalım birlikte 👍 1671003958 DM den yazdım bilgin olsun dostum :)
  17. cnrkn

Mavi Ekran 6600XT-6700 takılı 2 sistemde Display Portlu bağlantı ekran gidip-gelme sorunu

DDU da bir sorftware uninstal arayüzü gpu için ama sorun çıkarabiliyor o yüzden amdnin kendi arayüzü aracı olanı kurup onunla uninstal et sürücüyü önce sonra tekrar kur 👍
  18. cnrkn

Dostum kayıt yapamama konusu çok ilginç ama ya doğrudan sürücü kaynaklıdır bence sürücüyü kaldır tekrar yükle bence ama silerken AMD cleanup programı ile kaldır DDU ile değil bir dene olmazsa birlikte bakalım yine.
  19. cnrkn

Selam, anladım peki sürücüleri güncelledin mi? yada sil baştan kur yaptın mı sorun dewam ediyor mu o şekilde de ?
  20. cnrkn

Selam tekrar 22.5.1 wqhl dener misin birde? 1670960711 Video kaydı için ayarlarınızı yaptınız mı Radeon software den mic camera kayıt boyutu ve çıkış formatı gibi ayarlar kayıt ve ayyın kısmında ayarlarınızı yaptıktan sonra "ctrl+shift+e" ile kaydı başlat kapat yapabilirsiniz ayrıca masaüstü...
Top Bottom