Legadema
80+
Dahası
AMD 6700'lü bir sistem sahibiyim 2 ay civarı bir süre oldu hazır sistem satılan ve ismi bilinen bir siteden aldım. Fakat aldığım günden bu yana display portlu bağlantıda ekran flick sorunu yaşamaktayım. Bunun üzerine şans ki geçtiğimiz haftalarda 1080p hdmi bağlantılı bir ekranı kısa süreliğine çift ekran olarak kullandım ve hdmi bağlantısı olan ekranımda flick sorunuyla karşılaşmadım. Şu anda tek ekran 144hz display portlu ekranımı kullanmaktayım ve yer yer belirsiz zamanlarda flick sorunu devam etmekte nedenini gerçekten çözemedim. Bu sırada aynı sorunla karşılaşan bir arkadaşım daha var kendisi 6600XT kullanıyor ama kendisi son dönemlerde bu sorunu yaşamaya başladığını önceden böyle bir sorun olmadığını söylüyordu. Kendisi de display portla kullanıyor ekranını ama değişen bir parçasının olmadığını sorunun kendi kendine ortaya çıktığını söylemekte. Bir kaç arkadaşımın tavsiyesi üzerine sorunun windows10 ve amd driverında oluşan bir problem kaynaklı olduğunu ve sistemi windows 11 yapmam gerektiği söyledi. Öyle de yaptım ama sorunum değişmedi hala devam ediyor. Bu konu hakkında fikri olan birileri varsa yorumları benim için değerli şimdiden teşekkür ederim