Neler Yeni

Darboğaz ve monitör çözünürlüğü durumu nedir?

berkoncu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Berk Öncü
Öncelikle herkese iyi günler diliyorum

Yeni alacağım sistemde rx6700xt ve AMD Ryzen 7 5800X3D var ekstra olarak öneriler üzerine işlemci soğutucusu olarakta ASUS TUF GAMING LC 120 ARGB 120mm İşlemci Sıvı Soğutucu ekledim ama aklımda olan bir kaç soru var öncelikle pek bilmemekle beraber sistemde herhangi bir darboğaz yaşar mıyım

2.soru olarakta 2k monitör almam zorunlu mu hem yazılım hem oyun oynamak için topladım bu bilgisayarı 3 monitör kullanıyorum ve 2k çözünürlükte 3 tane monitör alabilme imkanım şuanda yok önerilerinize ve vereceğiniz bilgilere ihtiyacım var
(2k monitör şart mı?)
(Darboğaz yaşar mıyım?)

Cevaplayan herkese çok teşekkür ederim iyi günleriniz olsun.

cnrkn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Can

Yeni alacağım sistemde rx6700xt ve AMD Ryzen 7 5800X3D var ekstra olarak öneriler üzerine işlemci soğutucusu olarakta ASUS TUF GAMING LC 120 ARGB 120mm İşlemci Sıvı Soğutucu ekledim ama aklımda olan bir kaç soru var öncelikle pek bilmemekle beraber sistemde herhangi bir darboğaz yaşar mıyım

2.soru olarakta 2k monitör almam zorunlu mu hem yazılım hem oyun oynamak için topladım bu bilgisayarı 3 monitör kullanıyorum ve 2k çözünürlükte 3 tane monitör alabilme imkanım şuanda yok önerilerinize ve vereceğiniz bilgilere ihtiyacım var
(2k monitör şart mı?)
(Darboğaz yaşar mıyım?)

Bottleneck olmaz bu 1

monitorde 2k tavsiye ederim hem ama zorlamayacağı diyorsan yüksek kare hızına sahip bir fhd de bakabilrsin TUf serilerine bir göz at istersen ASUS ta

abcdefg1234

80+ Silver

(2k monitör şart mı?)
(Darboğaz yaşar mıyım?)

O işlemciyle 1080P de darboğaz imkansız gibi bir şey.

2k şart değil fakat ana monitörünüzü 2k alıp diğer ikisini 1080P alırsanız daha iyi olur bence

berkoncu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Berk Öncü
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yanii bütçe müsaitliğinde almam durumunda o geçen süreçte bir sıkıntı yaşamam değil mi

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,841
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
5800X3D modeli 1080P çözünürlükte RX 6700 XT modelini rahat besleyecektir.

berkoncu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Berk Öncü
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
amd ekran kartlarında hala çok ısınma durumu mevcut mu ve ileride sistem güncelleştirme ihtimalleri düşündüldüğünde intel ve nvidia tabanlı bir sistem toplamak mı daha mantıklı yoksa amd tabanlı olması mı

Top Bottom