Arama sonuçları: *

1. cobretti

R5 5500 RX6650XT FPS Drop Sorunu

Sistem özellikleri: Anakart: ASUS B450M K II. İşlemci: Ryzen 5 5500. Ekran kartı: ASUS Dual RX 6650 XT. RAM: Goodram IRDM Pro 3600MHz. PSU: BitFenix BPA 600W. İşletim sistemi: Windows 11. Ekran kartı, chipset ve BIOS en güncel sürümde. X.M.P açık. Ekran kartım DisplayPort ile 240Hz monitöre...
  2. cobretti

Game Booster GB06LB Mesh kasadan "zırr" sesi geliyor

Kasa: Game Booster GB06lb Mesh. Kasanın özellikle egzoz fanından bilgisayar açıldığı anda "zırrrrr" sesler geliyor. En çok egzoz fanından ve diğer öndeki daha az üç fandan ses geliyor. Bilgisayarı 2-3 kez kapatıp açıp ve fanları azıcık elleyince düzeliyor.
  3. cobretti

2. Mönitör anakarta takamıyorum

Işlemcinij haricinde ekran kartın varsa görüntüyü işlemci değil ekran kartı verir
  4. cobretti

Valorant Update Sonrası FPS Düşüşü

Bir update düzeliyor yenisiyle geri gidiyor :/
  5. cobretti

Valorant Update Sonrası FPS Düşüşü

Bir update önce Fullde 300 alırken şimdi düşükte 240-140FPS arası alıyorum update den kaynaklı mı sizde de oldu mu Ekran kartım: GTX1660SUPER OC İşlemci:R5 3600
  6. cobretti

Bios yüzünden mi mavi ekran alıyorum?

taramayıda yaptım hocam sys onarımınıda bios güncellerken en sondakinin sonunda f harfi var bu ne anlama geliyor mesela sürüm F52 var bide en üstte F60f var bu f harfi deneme sürümü gibimi
  7. cobretti

Hocam onarımı yaptım sağolun ama birkaç sorum var Memtest86 Linki ve kaç dk yapacağım testi ve dediğiniz HitmanPro linki
  8. cobretti

Hocam silersem Rust oynayamam rust EAC ile korunuyor 1612943038 ne kadar süre ile test edeyim ramleri?
  9. cobretti

pardonn hocam https://drive.google.com/file/d/1pxKhow1NjWVfYqse_gp-Il6ij0pxUdAZ/view?usp=sharing
  10. cobretti

@Vesemir @Treyarch @Emirhandkee @FightForHonor dosyayı doğru attıysam inceler misiniz müsaitseniz
  11. cobretti

https://drive.google.com/file/d/1pxKhow1NjWVfYqse_gp-Il6ij0pxUdAZ/view?usp=sharing 1612895584 cözümün veya önerin yoksa yazma lütfen
  12. cobretti

B450M S2H
  13. cobretti

Merhabalar sadece bilgisayarı açarken bazen mavi ekran alıyorum ama daha sonra hiç bir sorun vs yaşamıyorum.Biosum F51 sürümü olduğundan ondan şüphelendim.Sizce güncellesem geçermi? Sistemim: R5 3600 GTX 1660S Gskill Ripjaws CL16 (8x2) Kioxia Exceria Nvme M2 SSD Corsair CV550 bronze psu Gigabyte...
  14. cobretti

Babamın bilgisayarcı arkadaşı siyah ekran sorununu Windows Deneme Sürümüne Bağladı

İnternet kafeyle bilgisayar hakkında bilginin alakası yok sadece abi masa 3 sınırsız açmayı biliyor herhalde
  15. cobretti

USB Dosyaları Şifreleme

Windows Home'da yoktu galiba Pro veya Enterpriseda vardı ben teşekkür ederim
  16. cobretti

USB Dosyaları Şifreleme

Bir dosyaya veya klasöre sağ tıklayın (ya da basılı tutun) ve Özellikler'i seçin. Gelişmiş düğmesini ve Verileri korumak için içeriği şifrele onay kutusunu seçin. Tamam'ı seçerek Gelişmiş Öznitelikler penceresini kapatın, Uygula'yı ve ardından Tamam'ı seçin.
  17. cobretti

USB Dosyaları Şifreleme

şifreli winrar :D
  18. cobretti

mikrofon ses sorunu corsair spec delta

kırmızı mikrofon yeşil kulaklık diye biliyorum
  19. cobretti

mikrofon ses sorunu corsair spec delta

anakarta doğru renge taktığından emin ol
  20. cobretti

Güncel driver yüklendiğinde eski driver otomatik siliniyor mu?

evet ve nvidia ekran kartınız varsa geforce experience üzerinden takip edebilirsiniz
Top Bottom