şifreli winrarArkadaşlar usb içindeki bir dosyayı şifrelemek istiyorum, mesela usbyi arkadaşıma verdiğimde başka bir dosyayı kendi bilgisayarına atabilsin ancak o şifreli dosyaya dokunamasın. Böyle bir şey mümkünmü ?
Direkt bir program yokmu ? 13 gb dosyayı winrarlamak zor oluyorda.
2. kısımdaki verileri korumak için şifrele kısmı tiklenmiyor yardımınız için teşekkür ederim.
- Bir dosyaya veya klasöre sağ tıklayın (ya da basılı tutun) ve Özellikler'i seçin.
- Gelişmiş düğmesini ve Verileri korumak için içeriği şifrele onay kutusunu seçin.
- Tamam'ı seçerek Gelişmiş Öznitelikler penceresini kapatın, Uygula'yı ve ardından Tamam'ı seçin.
Windows Home'da yoktu galiba Pro veya Enterpriseda vardı ben teşekkür ederim2. kısımdaki verileri korumak için şifrele kısmı tiklenmiyor yardımınız için teşekkür ederim.
Haklısınız 4mbps interneti olduğu için valorant indiremiyor bende yardımcı olmak istedimHocam en iyisi bilgisayara yedekleyip flash bellekten silmek. Tabii ben olsaydım arkadaşıma flash belleğimi vermezdim.
Hocam akşamdan açsın indirsin o hataya düşme benim gibi. Sonra flash belleği kurtaramayabilirsin.Haklısınız 4mbps interneti olduğu için valorant indiremiyor bende yardımcı olmak istedim