Kasanın arkasına, yani anakarta mı bağlıyorsun yoksa kasanın önüne mi?beyler mikrofonumdan çok az ses çıkıyor ve cızırtılı laptoptan denedim ses gayet güzel gidiyor ama masaüstünde olmuyor kasa girişi sıkıntılıdır diye gittim dönüştürücü de aldım işe yaramadı
anakarta doğru renge taktığından emin olbeyler mikrofonumdan çok az ses çıkıyor ve cızırtılı laptoptan denedim ses gayet güzel gidiyor ama masaüstünde olmuyor kasa girişi sıkıntılıdır diye gittim dönüştürücü de aldım işe yaramadı
ikisini de denedim olmadıKasanın arkasına, yani anakarta mı bağlıyorsun yoksa kasanın önüne mi?
yeşil kulaklık kırmızı mik değil mianakarta doğru renge taktığından emin o
Ayarlarıyla oynadın mı hiç ?ikisini de denedim olmadı
Mesaj otomatik birleştirildi:
yeşil kulaklık kırmızı mik değil mi
kırmızı mikrofon yeşil kulaklık diye biliyorumikisini de denedim olmadı
yeşil kulaklık kırmızı mik değil mi
oraya takınca sadece kulaklık seçeneği geliyor mik seçeneği gelmiyorAyarlarıyla oynadın mı hiç ?
Bir de anakartta mavi giriş varsa ondan dene.
Benim kameranın mikrofonu mavi girişte çalışıyordu.
anakartım b450m s2hsanırım 3,5mm ses kartı olmadığı için böyle laptoplarda ses kartı var o yüzden laptopta daha iyi ses alıyorsun
dediğim gibioraya takınca sadece kulaklık seçeneği geliyor mik seçeneği gelmiyor
anakartım b450m s2h
Mikoron ayarlarıyla oynayın gerçekten çok fark ediyor.oraya takınca sadece kulaklık seçeneği geliyor mik seçeneği gelmiyor
anakartım b450m s2h
ses kartın yok yüklesende bir şey değişmez ses kartı al yada o paraya kulaklık al bazı ayar yapmasını bilen insanlar var çok bilgili değilm araştırırsan belki ayar yaparak laptoba yakın bir ses performansı alabilirsingigabyte ın kendi ses driver ını yüklesem çözülür mü acaba
maalesef yok