Neler Yeni

Yardım Hyperx Cloud 2 Mikrofon Ses Sorunu Acil

DESMOND

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
Cüneyt Tavşanoğlu
hocam kesin bilgi değil bu ama bu hyperx in güncellemelerinde sıkıntı oluyordu o yüzden güncellemek sıkıntı oluyordu temiz bir format çak bence öyle bir dene
Temiz format çektim yeni gelen kulaklık şuan çalışıyor. Bir kaç gün daha sadece bunu kullanacağım. Eğer bir sıkıntı çıkmazsa yeni kulaklık alıcam hyperxi direk çöpe atıcam. Ve hyperx de almayı düşünmüyorum. Hyperxi severek yıllarca kullandım bu kaliteyi başka hangi markada modelde bulurum bilmem ama hyperx çok iyi.

qartN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Yusuf Önoğul
Temiz format çektim yeni gelen kulaklık şuan çalışıyor. Bir kaç gün daha sadece bunu kullanacağım. Eğer bir sıkıntı çıkmazsa yeni kulaklık alıcam hyperxi direk çöpe atıcam. Ve hyperx de almayı düşünmüyorum. Hyperxi severek yıllarca kullandım bu kaliteyi başka hangi markada modelde bulurum bilmem ama hyperx çok iyi.
çok güzel kulaklık hocam cloud 2 ama tekrar alıcaksan almanı tavsiye etmem yeni yapılanları hp üretiyor diye biliyorum o yüzden kalitesi düşük logitech kablosuz kulaklıklara bakabilirsin istersen genelde güzel oluyor onlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,011,342
Üyeler
160,229
Son üye
musazadaot