Arama sonuçları: *

1. denizbulut

Pc windows 11 özelliklerini karsılamıyor

Hayır hocam , sen win11 için gerekli olan flas belleğini ayarla. Ardından format için gireceğin sayfada zaten ilk videodaki ekran karşına cıkacak orada da disk formlarını değiştirip format atmaya devam edebilirsin. Diskini gptye geçirmeden format atmana zaten izin vermeyecektir. 1731761973 MBR...
  2. denizbulut

Evet hocam yapılabiliyor. 1731681754 Şu video ile diski önce çevireceksiniz Ardında şunun ile de format usbsi hazırlayıp uefi format ho
  3. denizbulut

Kim diyor tam olarak ?
  4. denizbulut

Şuan muhtemelen depolama birimlerin mbr formunda. Öncelikle onları gpt formuna geçirmen gerekiyor. Ardından uefi bios kurman gerekiyor. Herhangi bir donanım değişikliğine gerek yok
  5. denizbulut

Windows arama yerine sistem bilgisi yazıp girer misin. Orada bios modu eski mi uefi mi yazar mısınız
  6. denizbulut

Pc Kendisini Kapatıyor Neden Olabilir ?

Sıvı soğutucu da 1 tane 3 pin 1 tane de 4 pinli giriş vardı. Araştırdığımda 3 pinli olan pompa girişiymiş onu öğrendim. Normalde ben pompa girişini cpu fana takmıştım. Neyse şimdi 3 pin yani pompa girişini anakartta özellikle pompa girişi yok diye sys fana , 4 pinli olan fan kablosunu da cpu...
  7. denizbulut

İşlemci ile alakalı bir durum sanırım. Sıvı soğutucu için olan kablo bağlantılarımın yerini değiştirdim şuan düzeldi. Az önce işlemci boşta 90 95 derecelere çıkıp kendini korumaya alıp pcyi kapatıyormuş. Sıvı soğutucu var bu arada 240mm fanları şimdi sessiz modda kullandığım halde boşta 30...
  8. denizbulut

Hocalarım merhaba , aylardır kullandığım pc az önce valorant oynarken bir anda 400fpslerden 60lara kadar inip ardından kendisini kapattı. Açmaya çalıştım , Windows ekranı geliyor ama kendini kapatıyor. Bir kaç kere açıldı bilgisayar tamamen görev yöneticisine girip kullanımlara baktığımda...
  9. denizbulut

Sistemi Sonunda Bitirdim

Hocam 1 hafta oldu geleli şuan bir sorun ile karşılaşmadım. Alırken amazon yorumlarına bakıp almıştım yorumlar çok iyiydi
  10. denizbulut

Sistemi Sonunda Bitirdim

Amazon üzerinden sipariş ettim hocam. Asiahorse . Bu arkadaş. 650w 3070ti ve r5 5600 için tam kafa kafaya yetiyor hocam sorun yaşatmıyor 1706978929 Sende haklısın ama cidden siyaha oranla daha hoş duruyormuş
  11. denizbulut

Sistemi Sonunda Bitirdim

hayırlı olsun hocam. Beyaz olanı da mükemmel duruyormuş. Elimdekini satıp onu alasım geldi :)
  12. denizbulut

Sistemi Sonunda Bitirdim

Hayırlı olsun hocam güle güle kullan.
  13. denizbulut

Sistemi Sonunda Bitirdim

Bendeki ürün budur hocam. Ama dediğim gibi 31'' için desteği yokmuş aynı markanın farklı ürünlerine bakabilirsin kaliteli markadır. https://ty.gl/yqsykwobgp
  14. denizbulut

Sistemi Sonunda Bitirdim

Hocam merhabalar , kullandığım iki monitörde 23.8''. lenovo 3.3kg , Asusda 3.6kgmış. Ama her vesa aparatı farklı oluyor. Bendeki 24-27inç ile uygundu diye hatırlıyorum. Teşekkür ederim bu arada
  15. denizbulut

Sistemi Sonunda Bitirdim

Çok daha iyileri sizin olsun hocam.
  16. denizbulut

Sistemi Sonunda Bitirdim

Teşekkürler dostum.
  17. denizbulut

Sistemi Sonunda Bitirdim

pardon pardon hocam :) yanlış okumuşum. Kasadan memnunum hocam çok güzel çok şık kasa. Fanlarıda gayet kaliteli
  18. denizbulut

Sistemi Sonunda Bitirdim

Koltuk fp ürünü hocam alınabilir şuan fiyatını bilmiyorum. Masa da el yapımı hocam dışarıdan bulamazsınız maalesef. Teşekkür ederim bu arada. Son mesajda son halide var bu arada.
  19. denizbulut

Sistemi Sonunda Bitirdim

Çok daha güzelleri sizin olsun hocam. Çok teşekkür ederim.
  20. denizbulut

Sistemi Sonunda Bitirdim

Tekrardan konuyu hoplatıyorum. Yaptığım bir kaç değişiklik ile beraber son durum bu şekilde oldu. Yaptığım değişiklikler ; Rtx3060 Eagle vardı bunu satarak hem daha iyi hemde kasam ile daha uyumlu olduğunu düşündüğüm Rtx3070 Tİ Vision Modeline geçtim. Elimde 2x8 Gb Siyah ramler vardı. Bunları...
Top Bottom