denizbulut
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 328
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok daha iyileri sizin olsun hocam.Çok iyi duruyor kıskanmamak elde değil![]()
Çok daha iyileri sizin olsun hocam.Çok iyi duruyor kıskanmamak elde değil![]()
Dostum sana bir şey sormak istiyorum.Çok daha iyileri sizin olsun hocam.
Hocam merhabalar , kullandığım iki monitörde 23.8''. lenovo 3.3kg , Asusda 3.6kgmış. Ama her vesa aparatı farklı oluyor. Bendeki 24-27inç ile uygundu diye hatırlıyorum. Teşekkür ederim bu aradaDostum sana bir şey sormak istiyorum.
Vesa aparatı kaç inç monitörde kullanıyorsun. Ayrıca kullanimi nasıl bir de monitörün kaç kg yazabilir misin
Bu arada sistem baya iyi iyi günlerde kullan
Hmm ben de yeni aldım da 31 inç monitöre takacağım. Kullanan birini görünce sormak istedim. Markası ne NB mı?Hocam merhabalar , kullandığım iki monitörde 23.8''. lenovo 3.3kg , Asusda 3.6kgmış. Ama her vesa aparatı farklı oluyor. Bendeki 24-27inç ile uygundu diye hatırlıyorum. Teşekkür ederim bu arada
Bendeki ürün budur hocam. Ama dediğim gibi 31'' için desteği yokmuş aynı markanın farklı ürünlerine bakabilirsin kaliteli markadır.Hmm ben de yeni aldım da 31 inç monitöre takacağım. Kullanan birini görünce sormak istedim. Markası ne NB mı?
Cevap için teşekkür ederim amazondan aldım az önce. 30 u kadar mis ama 31 kullananlarda varmış yorumlarda gordumBendeki ürün budur hocam. Ama dediğim gibi 31'' için desteği yokmuş aynı markanın farklı ürünlerine bakabilirsin kaliteli markadır.
![]()
North Bayou Nb F160 17-27 " Çift Kol Amortisörlü Vesa Monitör Standı Monitör - Fiyatı, Yorumları
North Bayou Nb F160 17-27 " Çift Kol Amortisörlü Vesa Monitör Standı Monitör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Hayırlı olsun hocam güle güle kullan.Cevap için teşekkür ederim amazondan aldım az önce. 30 u kadar mis ama 31 kullananlarda varmış yorumlarda gordum
Teşekkür ederim, montajı bitirdimHayırlı olsun hocam güle güle kullan.
hayırlı olsun hocam. Beyaz olanı da mükemmel duruyormuş. Elimdekini satıp onu alasım geldiTeşekkür ederim, montajı bitirdim
31,5 inç de gayet sağlam oldu. Cidden aşırı rahatladı masa. İkilisini almadığıma pişman oldum, ama ikinciye de sipariş geçeceğim sanırım
Ayrıca kablo düzenleyicisi olması da başka bir artısı![]()
Teşekkür ederimhayırlı olsun hocam. Beyaz olanı da mükemmel duruyormuş. Elimdekini satıp onu alasım geldi![]()
Amazon üzerinden sipariş ettim hocam. Asiahorse . Bu arkadaş. 650w 3070ti ve r5 5600 için tam kafa kafaya yetiyor hocam sorun yaşatmıyorHocam sonuna kadar okudum çok güzel özenle dizmişsin ekran kartı seçiminde gayet güzel 1. Sorum 650w 3070 e yetiyor mu 2. Sorum ise Sleeved kabloları nereden sipariş ettin?
Sende haklısın ama cidden siyaha oranla daha hoş duruyormuşTeşekkür ederim
Komple beyaz set diziyorum yavaştan, bence gereksiz, ilk başta heves etmiştim ama zaten görünmüyor bile rengi
Eğer değişim hakkın var ise kullan o zaman dostum, bu dünyaya ne için geliyoruz, yaşamak zevk almak için.Amazon üzerinden sipariş ettim hocam. Asiahorse . Bu arkadaş. 650w 3070ti ve r5 5600 için tam kafa kafaya yetiyor hocam sorun yaşatmıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sende haklısın ama cidden siyaha oranla daha hoş duruyormuş