Arama sonuçları: *

1. durgunke

mavi ekran hatası minidump dosyası

minidump bilgisayarım mavi ekran hatası veriyor çözümü nedir ilgilenir misiniz
  2. durgunke

Mavi ekran hatası aldım

faceit ac var mavi ekran verirken faceit.sys yazıyordu hata kodunda bugüne kadar gayet düzgün çalışıyordu faceit ac
  3. durgunke

Mavi ekran hatası aldım

yok ki vanguard
  4. durgunke

Mavi ekran hatası aldım

minidump az önce bilgisayarım aniden mavi ekran verdi sorun nedir acaba
  5. durgunke

unexpected kernel mode trap mavi ekran hatası

Günaydın herkese son iki gündür bilgisayar açılır açılmaz mavi ekran hatası almaktayım UNEXPECTED_KERNEL_MODE_TRAP minidump dosyasını aşağı bıraktım lütfen yardımcı olur musunuz? ASUS P7H55 anakart. Xeon X3440 işlemci. HD7850 2 GB 256 Bit ekran kartı. 2x4 1600 MHz RAM. Windows 10 Pro 20H2 OS...
  6. durgunke

IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL mavi ekran hatası

işlemcine oc yaptın mı
  7. durgunke

Bu parça nedir tamir edilir mi

kablosuz ağ o kablo yuvasından çıktıysa geri takabilirsin koptuysa bilemiyorum
  8. durgunke

mavi ekran hatası dosya paylaşıldı

minidump tüm bunlara rağmen bir mavi ekran hatası daha
  9. durgunke

sata portlarını değiştirdim ddu ile ekran kartı driverini tekrardan kaldırıp kurdum düzelmez ise ekran kartını garantiye göndermeli miyim veya yeni bir ssd almalı mıyım crc hatalarını okudum birkaç yerde herkes anakart değiştirince sorunun çözüldüğünü yazmış
  10. durgunke

anakart bu ekran kartım quadro gtx 750 ti aygıt yöneticisinde sürüm olarak 27.21.14.6192 bu yazıyor nvidia denetim masasında ise 8.1.940.0 yazıyor nvidia sitesindeki son sürüm olan 461.40 sürümünü dün kurdum zaten o kuruluydu hep bilgisayara sadece usb çoklayıcı takılı onlarda klavye fare...
  11. durgunke

minidump ve bir tane daha mavi ekran hatası aldım şunu fark ettim ram kullanımı %70 üzerine çıktığında bilgisayar anlık kitleniyor ve mavi ekran veriyor bu arada hd tune programında hala crc kısmında hata yazıyor acaba ssd mi bozuldu ne oldu anlayamadım bir türlü
  12. durgunke

minidump biraz önce mavi ekran hatası aldım :(
  13. durgunke

oyun boyunca hiç mavi ekran hatası almadım fakat hd tune uygulamasında hala kablo hasar görmüş olabilir yazıyor tekrar mavi hata alırsam buraya minidump bırakacağım inşallah düzelmiştir yardımların için teşekkürler :)
  14. durgunke

çok teşekkürler kabloyu değiştirdim tekrardan şimdi bir oyuna gireyim genellikle oyunun tam ortasında oluyordu tekrar mavi ekran alırsam mutlaka paylaşacağım
  15. durgunke

fazladan sata kablom var deneyeceğim çok teşekkür ederim zaman ayırdığın için inşallah çözülür gına geldi artık :(
  16. durgunke

henüz hdd error scan bitmemişken bir mavi ekran daha aldım minidump paylaşıyorum minidump burada
  17. durgunke

benim anakartım M versiyonu değil direkt P7H55 ve 1903 son versiyonu görünüyor hem asus sitesinde hem biosta, ekran kartını ddu ile güvenli modda kaldırdım ve nvidia sitesinden indirdim ekran kartımın driverini şu an hd tune indirdim testleri yapıp atacağım biraz uzun sürecek sanırım hem ssd hem...
  18. durgunke

burada minidump <--
  19. durgunke

biosum güncel tekrar mavi ekran hatası aldım minidump paylaştım
  20. durgunke

önerilenlerin hepsini yaptım inşallah herhangi bir sorunla karşılaşmam tekrardan teşekkür ederim 1617034111 minidump tekrar mavi ekran aldım oyun ortasında :(
Top Bottom